facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MADRacing

MADRacing

Info

MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren, gespecialiseerd in het onderhouden en tunen van alle typen motoren gecombineerd met een no-nonsense houding; dat is waar MADRacing bij motorminnend West-Friesland bekend om staat.

Geschiedenis

MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren, gespecialiseerd in het onderhouden en tunen van alle typen motoren gecombineerd met een no-nonsense houding; dat is waar MADRacing bij motorminnend West-Friesland bekend om staat.



"MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren, gespecialiseerd in het onderhouden en tunen van alle typen motoren gecombineerd met een no-nonsense houding; dat is waar MADRacing bij motorminnend West-Friesland bekend om staat. Niet alleen kan de motor op een waarderend doch analytisch oog rekenen maar staat er voor de klant ook een bakje koffie klaar en is er een luisterend oor voor alle motorgerelateerde wensen.Eigenaren Mark en Annemiek Douwes zijn altijd bereid om goed onderbouwd advies te geven en te helpen bij het vinden van een passende oplossing tegen schappelijke tarieven."
Adres: De Mossel 23F, 1723 HX Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226-342525
Stad: Noord-Scharwoude
Route: De Mossel 23F
Postcode: 1723 HX



op zoek naar gerelateerd: MT09 ECU flash nederland, ECU tuning motorfiets, ECU flash motor, MT-10 chiptuning, Kawasaki Z750 ECU flash
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motorcentrum Bruurs Motorcentrum Bruurs 254 meter Geweldige service, kennen hun vak en zijn super behulpzaam bij bijvoorbeeld het laden...
Recensies
Mark van MADRacing is een allround vakman op het gebied van tuning afstelling en reparatie. Dat geld voor elk type motor en dat voor een schappelijke prijs.
Zeer tevreden over het resultaat omtrent het afstellen / ecu flashen van m’n S1000RR, goed werk geleverd Mark! Zeker een Aanrader!
Super service ! Me motorfiets is weer helemaal in orde .
Meh, doen er veel te lang over.
Ik zou zeggen, ga gewoon eens langs. Het is een goede en leuke motorzaak in huiselijke stijl en de koffie staat altijd klaar. Altijd goed hahah Mark beschikt over enorm veel kennis en neemt echt de moeite om met je mee te denken. Geen project is te moeilijk maar juist een leuke uitdaging! Hele goede ervaringen hier en zou het iedereen aanbevelen!
Top service, bizar veel kennis in huis en gezellige mensen. Al met al top zaak
Ik was hier voor het afstellen na montage van een full systeem op mijn Kawa Z900. Door de run op de dyno kwam naar voren dat de motor veel te arm stond afgesteld. Na meerdere runs is de motor in vermogen toegenomen met 35 pk en 20nm koppel. Echt een andere belevenis in het gasrespons en vermogen. Super service! Ik hou van dit soort bedrijven, lekker normaal en goed de tijd nemen voor de beste afstelling.
Super zaak met aardige mensen en heel ervaren ook nog met de oudere motorfietsen. Zeker een aanrader.
Even bellen met een vraag als je bezig bent met een klus en direct deskundig advies. Als je problemen hebt mag je langskomen en komen ze je helpen. Van de week mijn voorpoot kerringen laten vervangen voor zeker 40% goedkoper dan dat omstreden motorzaken het zouden doen. Tevens voordeel dat je direct kan langskomen en ze het zelfs buiten werktijd voor je willen uitvoeren. Testbank is aanwezig voor het evt afstellen van je motor. Super relaxte heren. Tevens motoren te koop staan voor goede prijzen. Aanrader
SBK stuurtje fixen. Altijd goed en gezellie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid