facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madmenrunningzeeland

Madmenrunningzeeland

Info

MadMen Running Zeeland, voor iedereen met een passie voor samen hardlopen en Zeeland.

Geschiedenis

Spelregels
1. De Expeditie (duurlopen) en overige evenementen van MadMen Running Zeeland worden georganiseerd door de Stichting Madammen en Meneren Running Zeeland, verder Stichting te noemen. Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden door Stichting Madammen en Meneren Running Zeeland gevestigd te Vlissingen. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Middelburg onder nummer 64434494, aldaar gedeponeerd. Hierna te noemen MadMen Running Zeeland. Waar gesproken wordt van loper(s), deelnemer(s), vrijwilligers, deelnemers e.d. geldt (m/v).
2. De deelnemers verklaren zich bekend met en onderwerpen zich aan het reglement. Het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt en het bijwonen en deelnemen aan het evenement, geschiedt door de deelnemer voor eigen risico, in die zin dat de Stichting geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor schade ontstaan door genoemd betreden of deelname. Tevens is de Stichting niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen.
3. De veldheren en veldmadammen worden door de Stichting aangewezen.
4. Op de Expeditie (verschillende afstanden) bepalen de veldheren en veldmadammen (begeleiders) het tempo. Dit is nooit te hoog en afgestemd op de veiligheid van de groep. Het tempo ligt rond de 9 km p/uur en 9,5/10 km p/uur.
5. Deelname aan de Expeditie is geheel voor eigen risico. De Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken, beschadiging of diefstal van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen (persoonlijk) letsel, behoudens ten gevolge van grove schuld van de Stichting.
6. Voor de deelnemers aan de Expedities geldt ten alle tijden dat de Stichting zich het recht voorbehoudt deelname aan het evenement te mogen ontzeggen.
7. De organisatie (en indien van toepassing, de medische staf) heeft het recht een deelnemer (verdere) deelname aan de Expeditie te ontzeggen.
8. Instructies en wijzigingen van politie, organisatie, begeleiding en medewerkers moeten direct en stipt worden opgevolgd. Ook dient men de aangegeven aanlooproute te volgen. Het niet opvolgen van de instructies kan verwijdering van het evenement/Expeditie tot gevolg hebben.
9. De wegenverkeerswet en het reglement Verkeersregels en Verkeerstekens blijven tijdens de Expeditie onverkort van kracht, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven is in die situaties waarin aan de Stichting ontheffing hiervoor verleend is.
10. Het is niet toegestaan met een buggy, baby-jogger of ander baby-vervoersmiddel aan de Expeditie deel te nemen. Het is ook niet toegestaan huisdieren (al dan niet aangelijnd) mee te nemen. Het is deelnemers niet toegestaan zich te laten begeleiden door een of meer personen op een fiets of ander vervoermiddel tenzij met toestemming van de Stichting.
11. De organisatie behoudt zich het recht voor de Expeditie op bepaalde delen te wijzigen of in zijn geheel af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij de Expeditie redelijkerwijs geen doorgang kan vinden. In geval van afgelasting vindt op geen enkele wijze restitutie plaats.
12. Deelname is slechts mogelijk na aanmelding vooraf waarbij een bericht van bevestiging de deelname definitief maakt. Deelname zonder aantoonbare (hard copy) bevestiging is niet mogelijk, dit is niet van toepassing op de maandelijkse MM Expedities, wel zien we graag dat deelnemers zich aanmelden via het facebook evenement.
13. Minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Adres: Vlissingen
Telefoonnummer: 0620622707
Stad: Vlissingen


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid