facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madie

Info

Madie, voor alles op het gebied voor haken en breien.
Wij bieden een uitgebreid assortiment brei- en haakgarens van de bekende topmerken.

Geschiedenis

Madie, voor alles op het gebied voor haken en breien.
Wij bieden een uitgebreid assortiment brei- en haakgarens van de bekende topmerken.. We verzorgen garenparty's, workshops, kinderfeestjes en beginnerscursussen thuis en op locatie.



"MAGGY’S: Dé dameskleding winkel voor iedere vrouw! Zoek jij een dameskleding winkel die weet welke outfit bij jou past? Die jou eerlijk en professioneel kledingadvies geeft? En waar jij altijd kunt slagen, welke stijl je ook hebt? Dan zit je bij MAGGY’S goed!MAGGY’S is niet zomaar een dameskleding winkel. Bij ons draait het om JOU, een prachtige vrouw die gezien mag worden. Belangrijker dan dat jij met tassen vol de winkel uit gaat, vinden we dat jij gelukkig wordt van wat je draagt. En daarom krijg jij in onze winkel altijd de aandacht die je verdient.Laat je verrassen door onze collectie van vele verschillende merken, die wij met de grootste zorg, liefde en aandacht samenstellen. Complimenten gegarandeerd!"
Adres: Spuistraat 9 B, 3752 AJ Bunschoten
Telefoonnummer: 0620893591 maria 0651493180 bianca
Stad: Bunschoten
Route: Spuistraat 9 B
Postcode: 3752 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LucasFotografie.nl LucasFotografie.nl 2 km Professionele fotograaf met studio in Bunschoten-Spakenburg. Business, Wedding, Portr...
Recensies
Onlangs zeer geslaagd bij Maggy's mode. Unieke outfits gekocht. Mooi hoe ook gekeken wordt hoe ik alles kan combineren met andere kledingstukken. Zo blij. Mooiste complimenten ontvangen bij het dragen ervan. Voel mij als klant zo gewaardeerd en gezien. Dank jullie wel voor het mooie bedrijf en team dat jullie zijn.
Een prachtige zaak met een enorm inspirerende collectie. Een team met verkoopsters die absoluut weten hoe te combineren en je goed te laten voelen in “hun” kleding. De klant is koning! Wonende in het buitenland werd de BTW teruggave direct verzorgd. Dus daar komen we voor terug! Het is ook zeer de moeite waard dit juweeltje te volgen via Instagram of Facebook. De marketing and PR is enorm trendy en to the point. Je wordt zeker niet teleurgesteld in deze prachtige zaak “in the country”! Keep up the great work Maggy
Inmiddels mijn lievelingswinkel! 2x per jaar naar maggys en mijn garderobe is wat het moet zijn. Mooie duurzame items, personeel neemt echt de tijd voor je, staat klaar met een bakje koffie en denkt mee in hoe je verschillende looks kunt creëren met dezelfde items, of zelfs met wat je al thuis in de kast hebt.
Fantastisch geholpen. Eerste keer bij Maggy’s geweest, maar ga zeker vaker!
Gewldige winkel, ruim assortiment, vriendelijke mooimakers!!
Goede service, een verkoopster die met je meedenkt en goede kennis heeft van de collectie, maar ook weet welke pasvorm staat bij jouw figuur. Kwaliteit van de kleding is ook goed, maar de verkoopster gaf de doorslag. Met een hoop mooie nieuwe kleding en een goed gevoel de zaak weer verlaten en ik kom zeker terug. Top !
Ik word al 3 jaar fantastisch geholpen door Maggy's. Ze weten de juiste combinaties voor mij te vinden met de juiste maat. Jullie zijn geweldig!
Vorige week samen met mijn moeder heel fijn geshopt bij MAGGY's! Mijn moeder is al jaren trouwe klant en na de vele positieve verhalen was ik razend benieuwd. De hoge verwachtingen zijn zeker waar gemaakt! Hele fijne, ruim opgezette winkel met een mooi en breed aanbod aan kleding. Heel vriendelijk personeel van wie je heel goed, persoonlijk en eerlijk advies krijgt. Er wordt ruim de tijd genomen om je van goed advies te voorzien en er is ook genoeg tijd voor een lekker kopje koffie :. We komen zeker weer terug!
Ik was opzoek naar een leuke outfit voor een bruiloft en ik ben enorm leuk geslaagd! Heb iets super leuks kunnen scoren en ben heel leuk geholpen !! Aanrader !!
Ik word opeens de winkel uitgestuurd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid