facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madhura Bags

Madhura Bags

Info

Elegante en stijlvolle tassen en tassieraden vindt je bij Madhura Bags. Bij ons bestel je niet zomaar een tas, maar benadruk je jou eigen persoonlijkheid!

Geschiedenis

Bij Madhura Bags zijn we gek op tassen en tassieraden! Wij willen onze passie graag met je delen en zijn daarom altijd voor je op zoek naar de ideale tas voor de stijlvolle, bewuste vrouw,/man. Onze tassen zijn uiteenlopend van chique, elegant, stoer, hip en vrolijk maar allemaal praktisch op hun eigen manier. Bij Madhura Bags bestel je niet zomaar een tas maar benadruk je jou eigen persoonlijkheid!



"Madhura Bags is een elegant en vrouwelijk feel good merk welke inmiddels ook officieel geregistreerd is.Wij ontwerpen en produceren kwalitatieve tassen-en sleutelhangers en sieraden onder eigen label. Maar onze trots zijn onze eigen damestassen: De Shopper Curvy Classic met uniek curvy design!Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen die o.a. van RVS en Hypo - Allergeen zijn maar zorgen er wel voor dat het betaalbaar blijft voor iedereen. We gunnen namelijk iedereen een ‘good feeling’!"
Adres: Koperwiekstraat, 4793 HP Fijnaart
Stad: Fijnaart
Route: Koperwiekstraat
Postcode: 4793 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goedkoop.store Goedkoop.store 427 meter Kwaliteitsartikelen voor een scherpe prijs vind je bij Goedkoop.store. Wij bieden tev...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid