facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madeko Office Solution

Info

Madeko Office Solution is de specialist in kantoormeubilair en projectinrichting in de segmenten nieuw, gebruikt en verhuur.

Geschiedenis

De naam Madeko is afgeleid van Marcel de Korte, de oprichter van dit bedrijf.

Met een aanloop vanaf 2005, houden wij ons sinds 2006 voornamelijk bezig met de in- en verkoop van nieuw en gebruikt kantoormeubilair. Door de enorme vraag vanuit de markt zijn wij in juli 2008 verhuisd naar het huidige pand in Woudenberg waar alles op één adres is te vinden: kantoor, opslag, werkplaats, een showroom van 1000 m² en een logistieke afdeling.

Doordat Madeko Office Solution over eigen vrachtwagens en personeel beschikt, zijn wij in staat om snel, professioneel en efficiënt te handelen. Een gedeelte van het meubilair dat met bezemschoon opleveren verkregen wordt, wordt professioneel door ons opgeknapt en weer verkocht. Op deze manier kunnen wij een complete werkplek van topkwaliteit aanbieden voor € 475,00. Bovendien leveren wij een aandeel in het recyclingproces.

Madeko Office Solution kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat naast het streven naar winst (profit) ook rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en dat er oog is voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Madeko doet dat onder andere door gebruikt meubilair opnieuw in te zetten, zowel voor de verkoop als voor de verhuur. Is het meubilair niet meer bruikbaar voor kantoordoeleinden, dan wordt het materiaal gebruikt voor andere doeleinden, zoals voor vloeren bij pluimveehouderijen of garages. Als dat niet meer mogelijk is, zorgt Madeko Office Solution ervoor dat al het materiaal op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd in containers waarbij het afval (hout, ijzer, papier en overig) wordt gescheiden.

Adres:
Telefoonnummer: 033 - 286 21 96
Stad: Woudenberg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Hele leuke stoeltjes hier gekocht. Super kwaliteit voor weinig geld. Waar vindt je dat nog. Wij zijn dik tevreden. Ga zo door!!
Het blad zelf is mooi en voldoet aan mijn verwachtingen, was het niet voor het feit dat het beschadigt was. Ik heb het netjes aangemeld maar het antwoord was: “Het blad is niet zo geleverd met beschadiging zoals op de foto is te zien”. Ik had het blad niet eens verplaats maar de chauffeur was al weggereden. Ik voel mij niet serieus genomen, en ik ben dus niet te spreken van de klantenservice. Een zeer ontevreden klant.
Sleutels bij bestel maar paste niet contact gehad met Elmar fotos gestuurd van de oude en nieuwe daar op heeft Elmar aan de hand van de fotos 2 nieuwe setjes gemaakt en op gestuurd en ja hoor bijde setjes pasten top cervis.
Echt heel erg goed geholpen! Elmer is zeer klantvriendelijk en een vakman, ik was mijn sleutels kwijt en natuurlijk geen slotnummer opgeschreven, Elmer heeft aan de hand van de cilinder een nieuwe passende sleutel weten te maken. Hulde!!
De sleutel van onze skikoffer was afgebroken, om 16:00 gebeld, geen probleem en de volgende ochtend in de brievenbus. Ik ben heel blij met jullie service!!!
Spullen zijn mooi, maar de communicatie is niet om over naar huis te schrijven en prijsafspraken worden niet nageleefd. Erg jammer, want het leek een vaste leverancier te gaan worden vanwege de kwaliteit.
Geweldige service, had verkeerde sleutels binnen gekregen. Even gemaild, en binnen no time hebben ze het opgelost, en mij de juiste sleutels opgestuurd. Echt een super service, een aanrader. Bedankt.
Wij zijn hier zeer goed geholpen. Meneer nam uitgebreid de tijd voor ons, en luisterde goed naar wat onze wensen waren. Ze hebben ook veel keuze uit instelbare bureaustoelen en “gewone” vergaderstoelen.
Bijzonder snel en goed. Meedere keren sleutels besteld, altijd supersnel in huis, superadvies binnen een paar minuten de juiste sleutel besteld en de volgende dag in huis!
Solide bedrijf met vriendelijk, betrokken personeel. Een bestelling ongebruikelijke sleutels in korte tijd geleverd. Service is uitstekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid