facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MadeBy eetbeleving - organisatie van bijzondere momenten

MadeBy eetbeleving - organisatie van bijzondere momenten

Info

MadeBy maakt van prive en zakelijke eetmomenten een beleving, met als doel onze gasten te verrassen en ze een onvergetelijke ervaring mee te geven.

Geschiedenis

Wij organiseren eetbelevingen, culinaire avonturen, steeds weer anders, altijd uniek.

Een diner, feest, bedrijfsopening of kookworkshop zijn voorbeelden van momenten waarop het team van MadeBy eetbeleving het verschil kan maken. Met kwaliteit en creativiteit waar alle facetten van genieten samenkomen. Ons doel is onze gasten een bijzonder eetmoment te laten beleven, waarbij het prikkelen van de zintuigen onze start is.

Naast de gerechten en wijnen, die met zorg en liefde bereid en geselecteerd zijn, verrijken wij elk eetmoment met passende (live)muziek of ander entertaining.

Veel aandacht besteden wij aan de aankleding en de sfeer van de locaties zodat wij ook hier het verrassende effect voor u kunnen neerzetten.

Adres: Hoeveweg 1, 7161 XL Neede
Telefoonnummer: 06-17456682
Stad: Neede
Route: Hoeveweg 1
Postcode: 7161 XL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid