facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MadE computer services

MadE computer services

Info

Reparatie en installatie van computers en laptops.

Geschiedenis

MadE is een kleinschalige onderneming in Zuid-Oost Drenthe welke gespecialiseerd is in het repareren van computers en laptops. Door deze kleinschailigheid en geen kosten voor huur van een bedrijfspand zijn de tarieven ook niet hoog. Daarnaast is het ook mogelijk om bij u thuis diverse zaken uit te voeren, bijvoorbeeld: reparaties aan computers, laptops, aanleg van thuisnetwerk/wifi, enz. Verkoop van nieuwe en tweedehandse apparatuur bestaat ook tot de mogelijkheden.

MadE computer services heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het oplossen van computerproblemen.

Indien u computerproblemen hebt, bijvoorbeeld een trage computer, problemen met hard-of software, neem dan contact met mij op, en dan zal ik mijn uiterste best doen om uw machine weer in goede conditie te brengen.



"MadE computerservices is een eenmanszaak in Klazienaveen welke gespecialiseerd is in het repareren van computers en laptops. Door deze kleinschaligheid zijn de tarieven ook niet hoog.Daarnaast is het ook mogelijk om bij u thuis diverse zaken uit te voeren, bijvoorbeeld: reparaties aan computers, laptops, aanleg van thuisnetwerk/wifi, enz.Verkoop van nieuwe en tweedehandse apparatuur bestaat ook tot de mogelijkheden.Mijn kracht zit hem in het persoonlijk contact, vakmanschap en advies op maat. Bij mij is uw computer in goede handen en mag u rekenen op een persoonlijk contact en goed advies afgestemd op uw persoonlijk wensen."
Adres: Kennedystraat 8, 7844KL Veenoord
Telefoonnummer: 0681764120
Stad: Veenoord
Route: Kennedystraat 8
Postcode: 7844KL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00

Recensies
Super snelle en goede service. duidelijke communicatie. Ben erg tevreden, en daar nodig kom ik hier zeker terug.
Prima bedrijf vriendelijk snel en goede prijzen snelle levering
mijn laptop is weer als nieuw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid