facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Made by Clau Fotografie

Made by Clau Fotografie

Info

Clau is een creatieve duizendpoot. Fotograferen is al jaren haar passie.

Geschiedenis

Clau is een creatieve duizendpoot. Fotograferen is al jaren haar passie.



"Claudfoto maakt jullie Wedding Story !"
Adres: 5941 GW Velden, Limburg, Netherlands
Stad: Velden
Postcode: 5941 GW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photography4you Photography4you 253 meter Portretfotografie in studio of op locatie. Trouw-reportages, fotografie-cursussen en ...
Recensies
Claudi heeft onze trouwdag fantastisch gefotografeerd! Ze luisterd goed naar wat je wil, is flexibel en neemt je wensen serieus. Het is een spontane, hartelijke en lieve vrouw die rust uitstraalt en waar je je al heel snel gemakkelijk bij voelt. Ze neemt de tijd voor alles en het eindresultaat was voor ons wat we graag wilden. Een fantastisch mooie reportage! Blij mee!!
Een ontzettend goede fotograaf die je op je gemak stelt en zich verdiept in wie je bent en wat je doet. Die haar best doet dat wat je wilt uitstralen in beeld te brengen, een fijne sfeer neerzet en oog heeft voor details. En dat is fijn, want dan hoef je zelf niet aan 10 dingen tegelijk te denken. Claudi heeft foto's genomen van mij, sfeerbeelden van mijn werkplek en van de instriumenten waarmee ik werk: een prachtig en bruikbaar geheel voor op mijn website en socials. Het enige 'probleem' is het kiezen van de foto's achteraf: er zijn er zoveel mooi! Een aanrader voor iedereen die mooie foto's wil èn een fijne shoot.
Op het oude Floriade terein in Venlo een door Claudi verzorgde fotoshoot gehad. Supermooie foto's en erg fijne communicatie. In één woord super! Claudi heel erg bedankt! Wij hebben een herinnering voor het leven, exact wat onze wens was.
Claudi hebben we leren kennen als een vriendelijk en enthousiast persoon, die professioneel, secuur en gedreven haar werk als fotograaf uitvoert. Ze is prettig in communicatie, meedenkend, luisterde naar onze wensen, en wist hier heel goed op in te spelen. Met veel passie en betrokkenheid heeft ze een hele bijzondere dag in ons leven vast mogen leggen, namelijk onze trouwdag. Vooraf vonden we het maken van de foto’s stiekem best wel een beetje spannend met name de fotoreportage, maar het was zo ongedwongen en gezellig, Claudi zorgde er voor dat wij ons, boven verwachting, op ons gemak voelden. Verder wist ze nagenoeg onopgemerkt alle hoogtepunten van deze dag vast te leggen. Tijdens de trouwdag hebben we enorm genoten van alle momenten, en doordat ze dit zo mooi heeft vastgelegd, kunnen we deze bijzondere dag vele malen herbeleven en van de mooie momenten nagenieten. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Wij zijn dan ook trots op het mooie en waardevolle trouwalbum wat we hebben mogen ontvangen. We hadden ons oprecht niet beter kunnen wensen, dan Claudi als fotograaf op onze trouwdag. Bedankt Claudi!
Claudi is een enthousiaste en fijne fotografe om mee samen te werken! Ze luistert naar de wensen van haar klant en speelt hier goed op in. Dit resulteert in een hele mooie shoot en ik ben enorm blij met het eindresultaat!
Wij zochten een fotograaf voor het vast leggen van een geregistreerd partnerschap. Dat is Claudi méér dan gelukt! Ze heeft de dag fantastisch vast gelegd met mooie en vooral natuurlijke, niet geposeerde foto's als resultaat. Een ontzettend waardevolle herinnering aan een bijzondere dag! Naast het maken van mooie foto's is Claudi met haar enthousiasme en spontaniteit ook nog eens heel fijn gezelschap om erbij te hebben. Zeker een aanrader dus!
Super geslaagd kinderfeest georganiseerd door Claudfoto. Claudi maakt niet alleen prachtige foto's, heeft oog voor detail en weet op een ontspannen manier iedereen leuk op de foto te zetten. Het was een topfeest, echt een aanrader!
Claudi heeft prachtige foto’s gemaakt voor mijn website. Ze begreep meteen welke boodschap ik uit wilde stralen op de foto’s. Ik krijg alleen maar complimenten over het prachtige resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid