facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Petite - Vintage Verhuur

Madame Petite - Vintage Verhuur

Info

Madame Petite verhuurt one-of a kind, vintage en boho spullen met verhaal om jouw bruiloft, fotoshoot of evenement extra bijzonder te maken.

Geschiedenis

We <3 vintage!

Wij waren altijd al gecharmeerd van oude spullen, spullen met een verhaal en items die niet meer in perfecte staat zijn maar die juist door hun leeftijd en staat een bijzondere sfeer uitstralen.

Hiervoor struinen wij de leukste vlooienmarkten en veilingen binnen Europa en daarbuiten voor je af om de meest unieke items voor jouw bruiloft, fotoshoot of evenement te vinden. Elk item is dan ook met liefde en aandacht uitgekozen en vertelt een verhaal wat wij graag met je delen.

Of het nu een mooie oude antieke stoel is die wij van een oude mevrouw uit Frankrijk hebben overgenomen, een stoel die al sinds een eeuw in het bezit van de familie was of een stoere oude telefoon van 1900 die uit een fabriek in Denemarken komt. Het verhaal wat achter elk item schuilt maakt ons aanbod uniek. Wij hebben meer dan 400 verschillende items in de verhuur.
Maar wij verhuren ook spullen die jouw bruiloft, fotoshoot of evenement gewoon bijzonderder en persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige ‘vintage’ slinger, XXL scrabble letters of een toffe backdrop.
Waarom Madame Petite? Petite komt uit het frans en betekent “klein”. Waarom nou juist klein? Nee, wij zijn zeker niet ‘klein’, maar wij houden van de kleine dingetjes in het leven. Een mooie bos bloemen, een zwoele zomerse avond, lekker en uitgebreid dineren met vrienden en familie, een zonsondergang, warme chocolademelk na een lange wandeling, een goed boek ….

Van onze passie en door het organiseren van onze eigen bruiloft is het idee van Madame Petite ontstaan. Wij hopen met onze items, jouw bruiloft, evenement of fotoshoot een stuk persoonlijker en mooier te maken.

Liefs,

Madame Petite

Adres: Sneek
Telefoonnummer: 0611719960
Stad: Sneek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loolofs spuit-schilderwerk. Loolofs spuit-schilderwerk. 606 meter Fijne gast, goed schilderwerk. Niets te klagen.
Tatuq Blogg Tatuq Blogg 706 meter Personal Lovely Blogg
Oxxor Oxxor 955 meter Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte smartphones. Reparatie en onderhoud van sma...
Kindercoach Chantal Kindercoach Chantal 1 km Kindercoach, voor meer informatie zie mijn Facebook pagina.
Zitpracht Zitpracht 2 km Zeer tevreden over het resultaat van het opnieuw opvullen van mijn "oude" s...
Sammy's Sweets Sammy's Sweets 2 km Altijd vers en super lekker.. Voor een zachte prijs.. Een taart waar alleen maar kwal...
Koppelbaas Koppelbaas 3 km Meer informatie komt binnenkort. Houd deze pagina of Instagram en Facebook in de gate...
Maaike's taart Maaike's taart 3 km Wij hebben zojuist een bruidsproeverij gehad. Wat een leuke ervaring! Je kunt op dez...
Autoverzorging Nederland Autoverzorging Nederland 3 km Vanmorgen mijn VW bij Autoverzorging Nederland gebracht om mijn motorkap te laten pol...
Recensies
In het kort: prachtige styling & decor en een echte vakvrouw! Dit jaar heb ik een aantal keer mogen samenwerken met Julia van Madame Petite aan editorial projecten. Het was elke keer ontzettend gezellig. Samenwerken met Julia is heel fijn omdat ze ontzettend duidelijk en snel is in al haar communicatie. Conceptueel sterk & een collectie aan prachtige decorstukken; het eindresultaat is er ook elke keer weer naar! Als jullie nog op zoek zijn naar een styliste en shop voor de aankleding van jullie huwelijk dan kan ik Julia van harte aanbevelen!
Fantastische service! In eerste instantie was het niet mogelijk om te huren, maar nadat we contact hadden opgenomen met Julia bleek dat het toch wel precies ging passen. De communicatie met Julia was helemaal perfect. Vriendelijk, correct, snel en ze denkt ook met je mee. Goede en snelle service en erg leuke artikelen voor de verhuur. Top bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid