facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Oosterbeek

Madame Oosterbeek

Info

Openingstijden :

Dinsdag t/m Donderdag : 11.00 - 21.00 uur
Vrijdag en Zaterdag : 11.00 - 0.00 uur
Zondag : 11.00 - 22.00 uur



"Hippe conceptstore in hartje Oosterbeek met toffe kadootjes om jezelf en anderen mee te verwennen."
Adres: Plein 1946 - 3, 6862DV Oosterbeek
Telefoonnummer: +31262134282
Stad: Oosterbeek
Route: Plein 1946 - 3
Postcode: 6862DV


Recensies
Erg leuke plek voor lunchen. De decoratie en details zijn uniek.
Goede koffie en lekkere lunch, en dat onder genot van leuke, comfortabele inrichting. Complimenten voor de bediening.
Via social deal een voucher gekocht. Hier heb ik spijt van. 1.5 uur moeten wachten op de high tea. Personeel loopt langs elkaar heen, weten niet wat er zich afspeelt op de vloer. Zijn niet van elkaar op de hoogte. 2 groepen die na ons kwamen hadden eerder hun high tea dan wij. Na 1.5 uur eindelijk dan de high tea gehad. Glutenvrij voor 1 persoon besteld. Nou oké de broodjes waren glutenvrije maar de rest van de gebakjes zeker niet. De bonbons die aangegeven staan op de site, ook niet gezien. Om borden + bestek en servetten speciaal naar moeten vragen. Hopelijk heeft het aan de hitte gelegen.. Ik heb nog nooit eerder een negatieve recensie geschreven maar in dit geval kon ik echt niet anders.
Vandaag na een ochtendje openluchtmuseum geluncht. Het interieur is geweldig en ook niet onbelangrijk, heerlijk gegeten. Wordt goed meegedacht met eten voor de kinderen. Jammer dat het niet vlakbij huis ligt mochten we weer een keer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.
Vandaag geluncht, ruim anderhalf uur moeten wachten op ons eten. Er werd wel gezegd dat het druk was, maar dit duurde toch erg lang voor lunch gerechten. Het eten smaakte overigens wel heerlijk!
Verassend lunchcafe midden in Oosterbeek. We hadden een high tea via Social deal. Voor ons prima. Lekkere broodjes en yogurt. Chocola gedeelde was niet zo aan ons besteed. Vriendelijke bediening.
Met een vriendin een high tea met een bon van Social deal geboekt. Het was zeker de moeite waard. Vriendelijke bediening, leuke aankleding en een heerlijke high tea. Wij komen zeker nog een keer terug.
Toeval kwamen we bij deze eettent ... Werden heel vriendelijk ontvangen !!! Het zag heel gastvrij uit .. eten was ook top en kwamen netjes vragen of het naar wens was ! ... Zeker aanrader kunnen ze in de randstad van leren !!! Als we weer in buurt zijn gaan we zeker langs !!
Geweldige ambiance en stijlvolle inrichting een mooie locatie met een groot terras. Een aanvulling voor Oosterbeek. Super lunchkaart! Aanrader!
Het beste restaurant van Oosterbeek! Heerlijke lunch en s’avonds kan je super borrelen met de lekkerste frituur en hapjespannen erbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid