facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Laurine

Madame Laurine

Info

Borrelen met de heerlijkste borrelhappen
Borrelplanken met een verhaal
Bezorging tot aan je tafel

Adres:
Telefoonnummer: 0629604035
Stad: Noordhorn


Recensies
In februari een 2 tal borrelplanken besteld voor mij verjaardag. Van tevoren al een keer contact gehad met Laurine vanwege haar leuke concept. Ze is erg toelaatbaar en denk goed mee in het proces met betrekking tot intoleranties en allergieën. Werd keurig op afspraak bezorgd. Borrelplank was gevarieerd, vers en lekker! We hadden pinda’s die slof waren en dat probleem werd keurig netjes opgelost. Kortom Madam Laurine is een mooi concept met mooie producten en een goed imago! En gewoon een vlotte eigenaresse.
Afgelopen vrijdag was het weer bibaborreltijd met een vriendin Helaas had ik tijd tekort om de juiste voorbereidingen te treffen! Inmiddels hoef ik dan niet lang meer na te denken hoe ik dat toch snel en goed voor elkaar kan krijgen.... Een appje naar Madame Laurine is voldoende! De volgende dag stond mijn borreltas inclusief wijn, knabbels, kaas en smeersels voor me klaar! En dat voor een klein bedrag!! Dikke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijke borrelplanken geregeld voor mijn opening bij Plek! Alles top geregeld en met een brede glimlach. De borrelhapjes waren heerlijk en het zag er ook nog eens prachtig uit. Aanrader!
Heerlijke lunch ontvangen tijdens een vergaderdag op school. Mooie houten planken met goed gevulde bollen keuze genoeg, overheerlijke wraps. Schattige schaaltjes met fruit en bordjes met brownie. Het sap van de lokale fruitteler maakt het helemaal af. Echt een aanrader dus!!!
Ontbijtje laten bezorgen toen mijn man 50 werd. Het was heerlijk en zag er verzorgd uit. De hoeveelheid was ruim voldoende, we hebben tijdens de lunch er ook nog van gegeten. Het contact met Laurine verloopt vriendelijk en ze denk goed mee!
Gisteren een heerlijke brunchplank ontvangen, duidelijk met veel liefde gemaakt. Thuisbezorgd, prachtig opgemaakt en lekkere verse producten. Oa heerlijke broodjes, wraps, verschillende soorten fruit, huisgemaakte zoete baksels en rauwkost. Een aanrader!
Een heerlijk bedrijf! Een vrolijke dame die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Alles is krakend vers en gewoon super lekker! Een aanrader!
Van ontbijtjes op kantoor en verse granola aan de deur tot borrelplanken voor verjaardagen, Laurien is een dikke aanrader!
Madame Laurine heeft zoveel lekkers te bieden! De ontbijtjes zijn fantastisch. Lekker uitgebreid en niet de standaard dingen. Erg lekker. Verder een keer een borrelpakketje besteld op het laatste moment; was geen probleem. Ik kon het niet veel later ophalen en de ontvanger was er heel blij mee. Met de planken en pakketjes van Madame Laurine, wordt het automatisch een feestje :
Als je borrelplanken bestelt bij Laurien dan weet je zeker dat je feest NOG feestelijker wordt! Heerlijke hapjes, alles vers en prachtig opgemaakt. Vooral de zelfgemaakte dips zijn te lekker. Aan het einde van het jaar bestellen we kerstpakketten bij Madame Laurine. Altijd een succes als je deze cadeau doet! En niet onbelangrijk, de eigenaresse is supervriendelijk en denkt graag met je mee. Kortom ben je op zoek naar een echt originele cateraar, dan moet je bij Madame Laurine zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid