facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madam Peach

Madam Peach

Info

Online womenswear boutique.
For all your peachy clothes.

Shipping 1 till 3 days.



"Dameskleding bij Madam Peach De grootste Travelstof shop van Nederland Shop jouw mooiste outfits & de nieuwste mode. Gratis verzending vanaf €50. Snelle levering. Veilig betalen."
Adres: engelstilstraat 143, 9671JW Winschoten
Stad: Winschoten
Route: engelstilstraat 143
Postcode: 9671JW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hunkemöller Hunkemöller 366 meter Fijne winkel voor als je iets leuks wil kopen voor je vrouw. Moet je uiteraard wel de...
DOOLEY DOOLEY 390 meter Leuke moderne winkel, mooie kwaliteits kleding voor een hele scherpe prijs. Mijn favo...
H&M H&M 411 meter
Jacqueline Röben Damesmode Jacqueline Röben Damesmode 443 meter Zeer gerenommeerde zaak, voor dames- & herenkleding, exelente service
Newlands Casuals Newlands Casuals 471 meter Mooie opgeruimde winkel met leuke maar prijzige kleding
Yoka Fashions Winschoten - Floret Fashion Yoka Fashions Winschoten - Floret Fashion 482 meter Leuke jurkjes winkel waar je zeer vriendelijk wordt behandeld.
Miss Etam Miss Etam 523 meter Leuke fashionshop voor dames met leuke aanbiedingen en trends nu ook Plusmaten maat 4...
bertus mode winschoten bertus mode winschoten 548 meter Leuke collectie voor de kinderen en vriendelijk geholpen.
Steps Steps 558 meter Super leuke dames die daar werken. Vreselijk dat steps filialen gaat sluiten
AlcoSlush AlcoSlush 1 km “AlcoSlush®” is een uniek en nieuw concept. Je kent de gewone slush vast wel, zoetsto...
Recensies
Zeer slechte klantenservice. Voordat ik het artikel bestelde heb ik met de klantenservice geappt met de vraag of het jasje wat ik wilde aanschaffen dezelfde pasvorm had als een jasje dat ik al eerder gekocht had. Mij werd verzekerd dat dit het geval was. Dus besteld. Wat bleek... de mouwen waren 8 cm korter!! Oké, verkeerd advies kan gebeuren. Maar als ik het jasje vervolgens wil retourneren dan mag ik zelf voor de retourkosten opdraaien?? Beetje vreemd en niet klantvriendelijk terwijl ik al een keer of 5 eerder bij ze besteld heb. Verder reageren ze ook niet meer op mijn appjes. Gelukkig kun je de merken 'Aime Balance' en 'Lady Day' ook op andere websites verkrijgen of fysieke winkels. Want de travelstof is wel fijn. UPDATE, na een hele flauwe reactie van het bedrijf: Jullie reactie op mijn review klopt gewoon niet, triest! Er is in ons app contact nooit geschreven dat 'de pasvorm hetzelfde is, het model niet', ik ging er van uit dat alleen de KLEUR anders was en de rest identiek! Anders zou ik deze namelijk nooit zomaar besteld hebben. Wauw.... als ik dacht dat het niet slechter kon qua klantenservice...
Leukste kledingwinkel van het noorden! Super tevreden met Madam Peach ! Heel fijn ook dat als je niet zeker bent van de maat of pasvorm dat je even langs kan komen in de gezellige showroom in Winschoten. Kleding is altijd van zeer goede kwaliteit, als er wel iets is wordt dat altijd snel opgepakt en word je klantvriendelijk geholpen. Ik hoop dat Madam Peach in de toekomst naast de website ook nog een fysieke kledingwinkel krijgt, daar zal ik dan zeker vaak te vinden zijn!
Madam Peach is een absolute aanrader! Kwaliteit van kleding en service is op top niveau.Buiten handige website heeft Madam Peach ook een prachtige showroom in Winschoten waar je kledingstukken gewoon kunt passen als je het niet online durft te bestellen. Daar word je zeer goed geholpen door vriendelijke personeel! Mocht je toch iets online hebben gekocht en het past jou niet of je vindt het simpelweg niet jou ding, kan je het gewoon in het zelfde staat terugsturen en krijg je je geld terug. 100% 5 sterren waard!
Madam Peach heeft een prachtige showroom en een mooie en overzichtelijke webshop, wat het shoppen heel erg fijn maakt. Service bij Madam Peach staat erg hoog. En dat merk je! Ik heb bij Madam Peach een prachtige outfit besteld, gemaakt van travelstof, waar ik elke keer veel complimenten over krijg. De items zijn super van kwaliteit, zitten comfortabel en zien er ook nog eens super chique uit. Madam Peach is de grootste online aanbieder van travelstof kleding. Daarnaast verkoopt Madam Peach ook andere prachtige merken zoals NIKKIE en fifth house. Er is hierdoor heel veel keuze, waardoor er altijd wel een prachtig item tussen zit. Tot slot is de eigenaresse van Madam Peach heel erg behulpzaam en vriendelijk. Madam Peach is dus echt een aanrader!
De winkel is super gezellig en de eigenaresse is erg aardig en behulpzaam. Tegenwoordig verkoopt madam Peach eigenlijk alleen maar hoge kwaliteit kleding. Waar voor je geld dus! Er zijn veel must have basics die nooit uit de mode raken. Daarnaast zijn er ook trendy eyecatchers in verschillende stijlen. Voor advies ben je hier ook goed: ze hebben verstand van zaken en helpen je graag!
Wat een top winkel/ Webshop! Super moderne maar ook nette kleding, voor jong en oud! In de winkel in Winschoten is altijd een positieve sfeer met veel gelach. Bij deze winkel/ webshop betaal je echt voor kwaliteit! De mensen die bij Madam Peach werken willen je echt overal mee helpen! Zeker een aanrader.
Madam Peach verkoopt super goede en mooie kleding ! Ik heb zelf voor de feestdagen een jurkje besteld en hij zit perfect! Hij is goed warm en sluit perfect aan! De winkel ziet er van binnen ook super leuk uit en heeft een mega leuke sfeer.
Zeker een aanrader om hier kleding te kopen! Meerdere keren mijn kleding hier besteld, snelle bezorging, de kleding is van goede kwaliteit en het gaat echt lang mee daardoor. Zit enorm lekker en het meeste wat ze verkopen is snel drogend wat ik zelf super handig vind. Dus ik zou zeggen bestel snel!
Madam peach heeft super leuke collecties en geven goed advies zowel in de winkel als via whatsapp. Ik had een bestelling geplaatst en kreeg het de volgende dag al binnen. Het paste niet en kon het makkelijk retourneren. De volgende dag kreeg ik de juiste maat al toegestuurd. Ik ben erg tevreden en bestel vaker via deze webshop!
Madam Peach heeft een super ruim aanbod van prachtige kleding! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de site, of even langs te gaan in Winschoten! Ook de meiden van Madam Peach willen je met alle liefde helpen en geven super kleding advies! Altijd gezellig om even langs te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid