facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madam

Madam

Info

Madam is the dazzling panorama restaurant & skybar located on the 20th floor of A'DAM Tower.
Restaurant open: 6PM
Kitchen closed: 10PM weekdays - 11PM Saturdays & Sundays
Skybar open: 9:30PM (free entrance)
Every Friday & Saturday; the nicest DJs!

Geschiedenis

Madam is the dazzling panorama restaurant & skybar located on the 20th floor of the A'DAM Tower. The international menu offers mighty main courses and small plates to share and destroy. Whether slightly hungry or downright starving, Madam will feed you.

But as soon as the sun goes down, the music goes up — and Madam is transformed into Amsterdam’s highest nightclub. Guests will be able to savour stellar cocktails and other fine brews, not to mention a stunning view of Amsterdam. Madam is the only bar in town where it’s OK to stare out the window.

Restaurant open: 18:00 hrs
Kitchen closed: 22:00 hrs weekdays - 23:00 hrs Saturdays & Sundays
Skybar open: 21:30 hrs (before 21:30 hrs you have to pay an entrance fee for LOOKOUT (https://www.adamlookout.com/)

Adres: Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam
Telefoonnummer: 020-2376310
ln.madretsmamadam@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Overhoeksplein 3
Postcode: 1031 KS


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:45
Dinsdag: 18:00 - 23:45
Woensdag: 18:00 - 23:45
Donderdag: 18:00 - 23:45
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag: 18:00 - 02:00
Zondag: 18:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: madame engels, madame betekenis, madame frans, madame abbreviation, madame tussauds, madame afkorting, madame tussauds amsterdam, madame jeanette
Recensies
Eten op zo'n bijzondere locatie is een hele belevenis. Het personeel is erg vriendelijk en bij aankomst was er een tafel voor ons gedekt. Hoewel we niet direct aan het raam zaten konden we toch goed genieten van het uitzicht over het centrum en het ij. Het restaurant is slim ingericht, waardoor iedereen een goed uitzicht heeft. Wij hebben gebruik gemaakt van een arrangement voor 2 gangen. Bij het reserveren doe je een aanbetaling die de 2 gangen, zonder drankjes, dekt. De kaart was bijzonder met exclusieve gerechten die je niet verwacht op dit prijsniveau €32,- voor 2 gangen. Naar mijn smaak was het beter geweest als de kaart iets eenvoudiger was geweest. De proeverij vooraf met gerechten als witvis, lamsham en een bereiding van biet en paling wisten allemaal niet te overtuigen. Zo overheerste de biet volledig en was de smaak aan de witvis ver te zoeken. Voor het hoofdgerecht heb ik gekozen voor de fish&chips. Deze zag er super uit en werd opgediend met een crème van doperwten. Helaas heeft de chef net iets te goed z'n best gedaan om de vorst uit de vis te krijgen waardoor hij veel te gaar was, zonde! Als dessert hebben we gekozen voor koffie en konden we naderhand het restant van de rekening voldoen. Deze viel in eerste instantie fors tegen omdat de aanbetaling niet verrekend was, goed om op te letten als je Madam bezoekt. Een ander punt om je van bewust te zijn voorafgaand aan het plaatsen van de reservering is de muziek in het restaurant. Deze staat namelijk op standje 11 waardoor het voeren van een gesprek onmogelijk is. Eten in restaurant Madam was een leuke ervaring omdat het een bijzondere plek is en de service snel en vriendelijk. Het eten kon beter, maar was oké voor deze prijs.
Horeca-technisch nog heel veel te verbeteren. Bestellen van drankje duurt uren. Chaotisch personeel en bovendien niet de slimste
Prachtige plek, harde clubmuziek iets te hard, naar onze zin. Het bestellen van drankjes bleek een opgave. Op de website van de Madam Skybar worden cocktails vermeld, maar deze staan niet op de schermen. Uiteindelijk kreeg ik een menukaart met cocktails, ik wilde er 7 bestellen maar het bleek volgens een andere collega toch niet mogelijk 'omdat de baas het gezegd heeft'. Daarna kreeg ik ook met bijna geen mogelijkheid aandacht van het barpersoneel. Ik begrijp dat er een hevig personeelstekort heerst in de horeca, dat is ook echt vervelend, maar ik denk dat het toch anders kan. In plaats van cocktails werden namelijk wel zeer dure mixdranken geserveerd. Al met al geen plek om terug te komen voor ons.
Ontzettend leuke avond gehad. Mooi uitzicht, lekker eten en de bediening, Emil, heeft onze avond echt gemaakt!
Dit vindt ik het leukste restaurantje waar ik ooit ben geweest. Op vrijdag en zaterdag is er een goede d.j. De bitterballen zijn goed, en de vegetarische bitterballen zijn goed, en de patat is goed. De rest heb ik niet geproeft. De Engelstalige personeelsleden begrijpen hier gewoon wat je bedoelt met bitterballen en patat, je hoeft het niet aan te wijzen, en je hoeft zelfs niet te onthouden wie Engelstalig is.
De locatie en het uitzicht zijn fantastisch. Het personeel is jong en gehaast, niet zo service gericht, behalve een kelner: Abdel. Die is fantastisch. Het eten is okay, niet bijzonder, niet slecht. De prijzen zijn niet laag, maar met name gezien de locatie zijn ze absoluut te verantwoorden. Het interieur is leuk, hoewel ik de stielen/krukken met de lage rugleuning wel vermoeiend vind. De muziek is erg luid en als je niet van dit soort muziek houdt wel een puntje. Al met al wel een aanrader voor 1 keertje.
Voor een drankje op een mooie plek in Amsterdam met het mooiste 360 uitzicht over de stad.
Ontvangen door een schat van een hostess met aandacht en interesse voor de gaat en daarna een heerlijke avond gehad.
Je komt er vooral voor de view. Eten was niet heel bijzonder. Tip: vermijd entreekosten door van te voren te reserveren
Mooie locatie met bijzondere uitzicht, lekkere Amsterdam onder jouw voeten en eten was okay
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Madam. Overhoeksplein 3 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Madam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Madam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Madam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid