facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mach transport & logistiek

Mach transport & logistiek

Info

Uw koeriersdienst in goede handen

Als u een koeriersdienst aanbiedt, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw zending. U wilt er zeker van zijn dat de zending aankomt zoals afgesproken en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

Uw koeriersdienst in goede handen

Als u een koeriersdienst aanbiedt, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw zending. U wilt er zeker van zijn dat de zending aankomt zoals afgesproken en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! MACH Transport en Logistiek heeft service en accuraat te werk gaan hoog in het vaandel en is constant bezig koeriers bij te sturen tot snelle, kwalitatief hoge chauffeurs. Wij hebben diverse middelen om uw zending nauwlettend in de gaten te houden en waar nodig aanpassingen te doen zodat uw zending op tijd op de plaats van bestemming komt, waardoor u zich bezig kunt houden met zaken die op dat moment voor u belangrijk zijn.



"Wij zijn altijd bezig met optimalisatie, efficiëntie en verbeteringKoeriersdiensten en transport zijn een tak die steeds sneller en harder groeit. Wij van MACH Transport en Logistiek streven ernaar deze groei zo soepel mogelijk te laten verlopen en daarin mee te groeien.Dat betekend dat wij open staan voor innovatie, nieuwe diensten en nieuw personeel. Alleen zó kunnen wij deze groei ten volste benutten en wij willen vooral dat onze kwaliteit in deze groei niet verloren gaat. MACH Transport en Logistiek bestaat uit een jong en dynamisch team dat staat te springen om voor u aan de slag te gaan!"
Adres: multatulistraat 7, 7575 EB Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541769005
Stad: Oldenzaal
Route: multatulistraat 7
Postcode: 7575 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koerier Centrum Denekamp Koerier Centrum Denekamp 19 meter Geweldige service
Ziemerink B. Knuif Ziemerink B. Knuif 116 meter Service: Top!; Vriendelijkheid : Top!; Hulpvaardigheid : Top! Zorgeloos verhuizen is...
Beijer Logistics Beijer Logistics 962 meter Verstand van transport.
Db Schenker Oldenzaal Db Schenker Oldenzaal 1 km Goed bereikbaar Vriendelijk personeel Koffie toilet aanwezig Lossen op de lostijde...
Heisterkamp Truck- & Trailerservice Heisterkamp Truck- & Trailerservice 1 km Heisterkamp Truck- & Trailerservice repareert en onderhoud naast de eigen vloot, ook ...
Recensies
Bezorger komt niet langs geeft de pakketjes af bij post nl depo hem hier op aangesproken krijg je een grote bek /bedreiging naar je hoofd geslingerd mach gebeld maar pakken niet op wat een asociaal bedrijf contact gehad met het post nl depo zij zeggen dat er dagelijks klachten komen over deze persoon
Update 14-7: Er is me gevraagd mijn review aan te passen, goed dat ik nog even gewacht heb. Gisteren bijna van de fiets gereden door een bus. Vervolgens weg geblokkeerd zodat niemand er langs kon en toen ik boos zei dat ik het asociaal gedrag vond kreeg ik nog commentaar ook ipv excuses. Wederom een klacht naar Post nl gedaan en bedrijf gemaild. Dit heeft echter geen zin, ze doen er toch niks op uit. Verspilde moeite. Enorm slecht vervoersbedrijf. Al meerdere keren mijn beklag gedaan bij post nl. De muziek staat zo hard in de bus dat je ze van ver hoort aankomen. Je hebt nauwelijks de tijd om naar de deur te rennen of ze zijn al weg. Geen idee of het pakketje afgegeven wordt bij een post nl punt want track and trace kennen ze ook niet. Ik ga ook mijn beklag nu doen bij het bedrijf zelf. Post nl stop alsjeblieft met dit bedrijf.
Zojuist chauffeur van bus VHR-90-G aangesproken over stopzetten van voertuig midden op de weg om een pakje af te geven terwijl er wel ruimte was om te parkeren zodat het overige verkeer niet werd opgehouden. Ook ik was aan het werk. Is zijn werkdruk te hoog en of is dit gewoon asociaal gedrag. hij wenste mij nog wel een fijne dag waarna hij tergend en provocerend langzaam vertrok. Geen bericht terug AUB.
Ik ken het bedrijf in zijn functie niet persoonlijk, vandaar een gemiddelde voldoende. De chauffeurs mogen echter wat fatsoensnormen aanleren, zie ook overige recensies van anderen. Ze staan bij ons in de straat regelmatig rond de 10 minuten stil met draaiende motor en keiharde muziek. En dan bedoel ik radio overstemmend met de ramen gesloten. En nee, via mail geen oplossing gekomen en precieze adres is mi onbelangrijk. Een algemene fatsoensnorm die je van alle chauffeurs zou moeten verlangen.
Klantvriendelijk , Behulpzaam, Ze komen hun worden altijd na. Goed bedrijf.
Chauffeurs van dit bedrijf rijden asociaal hard door onze woonwijk waar kinderen spelen. De bussen raken vaak met hun onderkant / bumpers de verkeersheuvels omdat ze er vol gas overheen "vliegen" gevolgd door het geluid van pakketten die door de bus heen vliegen en metaal dat over de stenen schraapt bij de "landing". Ook houden ze zich niet aan de snelheid en racen met 50 a 60 km/u door de woonwijk terwijl het hier een 30 kilometer zone is waar veel kinderen spelen. Dit gaat een keer goed fout en dan staat jullie bus met logo op de foto met een gewond kind / persoon onder de wagen. Lijkt met niet echt de reclame die je als bedrijf wilt hebben?
Heel aardig collega’s en ook vriendelijk eignaar Ahmed ik ben heel blij dat ik bij deze .bedrijf terecht ben gekomen
Scheuren door de wijk en niet klantvriendelijk als ik ze bel om een probleem op te lossen
Turkse bezorger die werkelijk bijna geen woord Nederlands sprak. Kwam wat ik uit het koeterwaals begrepen heb, met een verhaal over een pakket dat hij niet had maar in zijn telefoon stond. Volgens hem moest hij bij ons zijn .Ik verwacht helemaal geen pakket en de gehele gang van zaken kwam op mij zeer vervelend over.
Anderhalf uur rijden 130kmvoor een sollicitatiegesprek van 5 minuten, geen reiskosten ! Oorspronkelijke werkplek Veenendaal was 10 min rijden voor me. Waardeloos geregeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid