facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mac Reparatie Twente

Mac Reparatie Twente

Info

Pcreparatietwente is een professionele en een dynamische onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen, repareren en installeren van personal computers en randapparatuur.

Geschiedenis

Pcreparatietwente is een professionele en een dynamische onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen, repareren en installeren van personal computers en randapparatuur.
Ook zijn wij gespecialiseerd in reparatie`s van alle Apple artikelen, denk daarbij aan Imac , Macbook Ipad, en Iphone`s.
Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de aanleg, configuratie en beveiliging van ADSL en (draadloze)netwerken. Wij verhelpen uw computerproblemen op locatie of op afstand tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij bieden:




Pc Reparatie Twente
Burgemeester Jansenplein 62
7551 ED Hengelo (Ov)
Tel 074-3492708

Toegankelijkheid en bereikbaarheid via internet en telefoon
Regelen van een afspraak via internet en telefoon
Op elk moment de mogelijkheid om ons te informeren om goederen en diensten te bestellen.

PC hulp op Afstand
Uw pc kosteloos ophalen en bezorgen
U kunt de pc langs brengen
Wij kunnen bij u langs komen

Advies, levering en installatie van computers en randapparatuur op maat
Geen voorrijkosten, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Borne, Haaksbergen, Goor, Rijssen, Tubbergen
7 dagen per week / 14 uur per dag
Viruscontrole/verwijdering
Laag uurtarief van € 35
Computerschoonmaak
Backup-oplossingen



"Bij PC Reparatie Twente bij u aan het juiste adres voor diverse reparatie`s.Deze worden op een snelle, vakkundige en voordelige manier vaak binnen 24 uur gerepareerd.HDD, scherm, accu koeler problemen voor elke reparatie aan u Macbook Pro kunt u bij ons terecht."
Adres: Wemenstraat 26, 7551 EX Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-3492708
Stad: Hengelo
Route: Wemenstraat 26
Postcode: 7551 EX



op zoek naar gerelateerd: Amac Hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mac Reparatie Twente Mac Reparatie Twente 233 meter Snelle service met goede uitleg. Bij ophalen zelfs foto's van de vervangen onderdelen...
Zjoert hard/software solutions,//also cracks and crack/nopay/paytome Zjoert hard/software solutions,//also cracks... 2 km ik mag graag kapotte hardware repareren... en dat hoeft helemaal geen 100 euro te kos...
Macdifferent Macdifferent 2 km Dit is de pagina van MacDifferent, Al 15 jaar lossen wij Apple problemen voor u op.
Recensies
helaas heb ik er spijt van dat ik mijn console hier naar toe heb gebracht ik wou de Blu-ray drive laten maken en hij kon dat wel maar niets is gebleken dat hij dat wel kon mis echt veel schroeven die er niet zijn in gedraaid terug geplaats voor dat ik hem had gebracht draaide de Blu-ray wel maar leest ze niet maar nu doet het hellemaal niet meer koelpasta was uit gemeerd dik er op en op plekken waar het niet moest zijn zie foto's ik heb zelf maar even alles netjes schoon gemaakt maar de drive helaas die doet het niet meer zie foto koelpasta naar deze winkel ga ik nooit meer punt
Wij brengen altijd al onze pc’s en telefoons naar deze lieve mensen, wat er ook mee aan de hand is het wordt altijd opgelost. Laatst voor mijn dochters, die voor school beiden een laptop nodig hadden, twee keurige refurbished mac books gekocht. Een heel fijn adres met professionele mensen en goede afspraken. Ik adviseer iedereen uit mijn omgeving hierheen te gaan. Kim Vollenbroek/ kidsvilla en sport bso hengelo
Ik liet een glas fris over mijn dure Macbook vallen. Hij ging niet meer aan. Bij Apple is een diagnose gesteld en de reparatiekosten waren zo hoog dat ik beter een nieuwe Macbook kon kopen. Toen kwam ik bij PC Reparatie Twente. Op basis van de Apple diagnose leek het mogelijk om hem weer werkend te krijgen. Al na een week kreeg ik een belletje. Hij was klaar. De kosten waren nog niet de helft van de eerdere prijspgaaf. Hij werkt weer als vanouds. Bedankt voor jullie goede en snelle service..
Perfecte service, zoals altijd, aan mij verleend!! Laptop weer helemaal opgeschoond en nieuw besturingsprogramma geïnstalleerd. Personeel altijd vriendelijk en correct en je weet waar je aan toe bent bij deze mensen. Ze nemen voor die tijd contact met je op wat er eventueel mankeert aan het aangeleverde product zodat je voor jezelf kunt bepalen of het je dat waard is.....Alleen maar complimenten voor hen!!
Een prima bedrijf, met goede service. Vriendelijke eigenaar die zeer deskundig is op het gebied van Mac reparaties. Hij geeft je een eerlijk advies. Heb onlangs een refurbished notebook gekocht. Na ruim een maand ontstond er een probleem met m’n scherm. Er is toen een splinternieuw scherm geplaatst zonder dat ik iets bij hoefde te betalen.
Fantastisch! Snel, kundig en vooral eerlijk! Ben zo blij dat ik voor een second opinion over de kosten van reparatie van mijn macbook hier naartoe ben gegaan. Een kwart !! van de kosten in vergelijk met reparatie bij het officiele Mac centre in Utrecht. Dank jullie wel Iris en vriendelijke meneer met het Griekse accent. En een knuffel voor de hond!
Tweedehands MacBook Pro bij PC Reparatie Twente gekocht. Deze werkt perfect. Het enige verschil met een nieuwe MacBook was de gunstige prijs. Het werken met een MacBook was nieuw voor mij en leverde soms vragen op. Vragen die in de winkel snel en deskundig werden opgelost en waarbij je ook nog eens wordt behandeld als een vriend!
Ik heb mijn accu laten vervangen en het was dan ook snel geregeld. De mensen die er werken, zijn aardig en fijn om je spullen aan toe te vertrouwen!
In 1 woord: FANTASTISCH! Ik ben zelden zo goed geholpen. Ze hebben mijn macbook helemaal opgeschoond en opnieuw geïnstalleerd. Ontzettend kundig en klantvriendelijk. Ze hebben zelfs tot 19:00 uur doorgewerkt op zaterdagavond ! zodat mijn laptop nog diezelfde dag klaar zou zijn. Bij vragen krijg je per whatsapp ook direct een antwoord. PS: ze hebben ook nog eens heerlijke koffie ; Keep up the good work!
Wat een fantastisch fijne mensen!! Luisteren en communiceren erg goed/duidelijk!! Hebben helaas niet mijn verwijderde gegevens kunnen terughalen, omdat ik ze blijkbaar al overschreven had, maar één ding is zeker; Als ik ooit nog iets gedaan moet hebben met computers, dan ga ik hier naartoe!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid