facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mabrouk

Mabrouk

Info

Welkom Bij Mabrouk Haarlem
Eerlijk, echt en lekker, dat is wat u bij Mabrouk kan verwachten.

Geschiedenis

Welkom Bij Mabrouk Haarlem
Eerlijk, echt en lekker, dat is wat u bij Mabrouk kan verwachten.
Wij hebben een passie voor lekker eten. Dagelijks zoeken wij met veel aandacht ambachtelijke en biologische levensmiddelen voor u uit.
Onze verse producten komen niet uit koel- of vrieshuizen. De kwaliteit van onze spullen is ook altijd hetzelfde. Dat komt onder meer omdat we zélf dagelijks naar de veiling gaan om groenten en fruit in te kopen. Dat laten wij niet aan anderen over. Wij willen met onze eigen ogen zien wat we inkopen. Door jaren ervaring weten wij precies hoe en waar wij moeten inkopen, hierdoor kunnen wij onze producten tegen concurrerende prijzen aanbieden.
Waar kunt u bijvoorbeeld granaatappels en platte perziken kopen, of witte uien, rode knoflook en zoete aardappelen? Dit zijn producten die niet alleen bij Arabische mensen populair zijn, maar ook bij Europese consumenten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan tapenades, olijven, dadels, vijgen en kazen. Maar u vindt bijvoorbeeld ook delicatessen uit diverse landen. Het vlees dat we verkopen, lams- schapen, rund- en kippenvlees is van hoge kwaliteit en wordt bij islamitische slachterijen geslacht.
Al dat goeds presenteren we graag in een eigentijdse en vooral "lekkere" winkel vol sfeer.
Al onze medewerkers hebben hun eigen specialisme en kunnen u veel vertellen over de producten in de winkel. Vraagt u vooral, we helpen u graag!

Adres: Tuchthuisstraat 2 , Haarlem 2011 XK, NL
Telefoonnummer: 023 532 0251
ln.melraahkuorbam@ofni
Stad: Haarlem
Route: Tuchthuisstraat 2
Postcode: 2011 XK


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 08:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: mabrouk vertaling, mabrouk meaning, mabrouk haarlem, mabrouk ismo, mabrouk betekenis, mabrouk 3lina, mabrouk haarlem openingstijden, mabrouk ramadan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jamón Jamón Jamón Jamón 334 meter Superlekkere broodjes. Een aanrader om hier te eten.
VanVeg VanVeg 365 meter Altijd fijn als je op je verjaardag ergens wil eten en er dan op het laatste moment a...
Westhoff Westhoff 962 meter Dit blijft een fijne plek! Allereerst: super dat jullie koffies nog steeds zo'n redel...
Groene Juffers Groene Juffers 2 km Biologisch supermarktje in Haarlem. Ik koop hier al enige tijd mijn brood. Helaas heb...
De Kaashoek De Kaashoek 2 km Top tentje voor je dagelijkse kaas, fondue of kaasplankje, waaronder Saint Agur. Hun ...
Recensies
Fantastische, zeer uitgebreide en goed gesorteerde winkel met mooie groenten en fruit, goed vlees, heerlijke delicatessen als olijven, feta en spreads voor een borrel. Verder allerhande Aziatische producten, noten, chocolade......je komt ogen te kort. En het personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig.
Fantastische winkel, lieve mensen, goddelijk eten. Mooie slagerij met ruim assortiment. Zeker de olijven en smeersels meenemen. Groente, fruit, verse en gedroogde kruiden, olie en dressings, sausjes. Genoeg keus in pasta, rijst, noedels, couscous, bonen etc. Heerlijke theetjes. Veel keus is noten, zaden, pinda's. O, en vergeet de kip uit de oven niet.
Ja hier moet je zijn voor alles.Turkse winkel ,verse kip van de grill. Verse heerlijke groentes,kruiden.Echt alles.
Fijne winkel met veel verrassende kruiden, specerijen, groenten en meer.
Vanoudse kwaliteit, ik ga voor de mango en lamskoteletten
Sinds 1,5 jaar woon ik in Haarlem en als ik kwaliteits producten zoek voor in de keuken ga ik naar Mabrouk. Van olijfolie tot italiaanse ansjovis. Van sambal tot dimsum. Mooie slagerij. Fantastische winkel!
DE beste supermarkt van Haarlem en omstreken. Ik kom speciaal vanuit Amsterdam naar deze "super" markt. Fantastische producten, héle goede slagerij. De groente afdeling is mijn favoriet, groot assortiment verse en betaalbare groente. Gerookte knoflook, de tomaten!!! Alle soorten paddenstoelen...een lust voor het oog, groot en divers aanbod verse groente...de enige supermarkt waar ik met plezier kom. Vriendelijk hardwerkend personeel. Chapeau!!!
Lekkere en geweldige kwaliteit vleeswaren
Mooie verse produkten inclusief een slagerij. Heerlijke verse pesto's en smeersels en een goede prijs kwaliteit verhouding. Je vindt er meer produkten dan je aanvankelijk verwacht.
Al sinds jaar en dag, dus járen vóór de veryupping van mijn geliefde Vijfhoek, de beste slager en Marokkaanse supermarkt uit Haarlem en omstreken. Nu ook nog eens een volwaardig traiteur met prachtige en heerlijke producten. 'Alf mabrouk duizendmaal gefeliciteerd voor de jongens van mabrouk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mabrouk met het openbaar vervoer


Haarlem, Centrum/Verwulft 110 meter
300
N30
Haarlem, Centrum/Verwulft 120 meter
2
3
568
73
Haarlem, Centrum/Verwulft 120 meter
2
3
568
73
N80
Haarlem, Centrum/Verwulft 130 meter
300
N30
Haarlem, Raaksbrug 260 meter
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid