facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mabroek Slagerij & Versmarkt

Mabroek Slagerij & Versmarkt

Info

Al meer dan 40 jaar in Leiden. Opa is klein begonnen met toen der tijd producten die nog onbekend waren op de Hollandse markt, en inmiddels hebben de zonen en kleinzonen de zaak uitgebreid met producten vanuit de hele wereld.

Geschiedenis

Met de komst van de eerste gastarbeiders uit de middellandse zeegebied naar Leiden, kwam ook de vraag naar speciaal bereid vlees en mediterrane levensmiddelen. Dit leidde er toe dat in 1974 de heer A.H.M Abdales slagerij Mabroek opende. Spoedig wisten ook andere Leidenaren hun weg te vinden naar Slagerij Mabroek; deels door de nieuwsgierige en avontuurlijke inborst van de Nederlander, maar vooral door de reputatie die Abdales in een zeer korte tijd heeft weten op te bouwen: van een gedreven, vakbekwame leverancier van kwaliteitsproducten!

Slagerij Mabroek,

Sinds 1974 een begrip in Leiden e.o

Met de jaren is Slagerij Mabroek uitgegroeid tot een begrip voor vakmanschap en kwaliteit en dat is niet voor niets; In onze winkel aan de Nieuwe Beestenmarkt 2 voelt elke klant zich koning, een gevoel waar onze medewerkers keihard hun best voor doen!

Met onze voeten stevig in de Leidse multiculturele samenleving, vervullen wij een bindende factor tussen de diverse culturen en dat is iets waar wij trots op kunnen zijn! We zijn nog net zo gedreven en vakbekwaam als in 1974 en onze producten zijn nog steeds van de allerbeste kwaliteit. Alleen is ons assortiment ruimer geworden, veel ruimer! Dit maakt ons dan ook de leverancier van vlees, groente, fruit en mediterrane levensmiddelen voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

Laat u adviseren en informeren in onze winkel aan de Nieuw Beestenmarkt 2! U bent van harte welkom om met uw eigen zintuigen te zien, ruiken en te proeven waar Mabroek allemaal voor staat! Onze medewerkers heten u van harte welkom!



"Mabroek is een in Leiden gevestigde versmarkt en Halal Slagerij."
Adres: Nieuwe beestenmarkt 2, 2312CH Leiden
Telefoonnummer: 071 513 16 34
Stad: Leiden
Route: Nieuwe beestenmarkt 2
Postcode: 2312CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Ik haal al jaren altijd mijn bbq vlees bij Mabrouk. Altijd vers vlees en heerlijk gemarineerd, op meerdere plekken geprobeerd maar niet eerder zo lekker en vers als hier. Daarnaast een uitgebreide supermarkt waar alles in terug te vinden is. Kortom: top bedrijf!
Een hele handige buurtwinkel, ze hebben veel dingen die je snel nodig hebt. Bijvoorbeeld bloem tijdens het bakken van een taart. Het brood is zeker een aanrader maar haal het wel vroeg, dan is het nog vers. Ze hebben ook verse gist wat heel handig is.
Goede zaak. Ik kan de olijfolie aanraden want ze hebben daar een zeer ruim asortiment van. Daarnaast heel goed assortiment verse kruiden en natuurlijk noten en zuidvruchten. De winkel is wel atijd megadruk maar gelukkig zijn ze ook goed bemand!
Zeer nette, schone, en prachtige islamitische winkel, heerlijk vlees, kruiden, broden, olijven en niet te vergeten iedere dag het beste fruit vers in een aparte koele afdeling. Mabrouk is een begrip in Leiden en is met afstand de beste van allemaal
Wij zijn al jaren klant bij Mabroek, Wij zijn altijd tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel en de artikelen die in de winkel verkocht worden. Wij raden dan ook iedereen aan om eens langs te gaan.
Top, top zaak. Wij komen er al vanaf dat Dris begon begin jaren 80. Alles even vers. Super slagerij. Heerlijk gekoelde groente/fruit afdeling.Alles super vers. En echt alle personeel is vriendelijk en servicegericht. Voor ons echt alleen Mabroek voor bijna al je boodschappen!!
Heerlijke winkel met uitgebreide sortering Turkse en Marokkaanse lekkernijen en slagerij.
Het vlees is top. De prijzen geweldig en de behulpzaamheid 5 sterren.
Mooie winkel, ruim assortiment groenten en specerijen, olijven, humus, olie, vlees, pepers, koriander, noten, brood en een ruime vleesafdeling met ook geit en dikwijls konijn. De beste knoflook! Vriendelijke bediening.
Uitstekende betaalbare versmarkt, vlees o.a. ruime lamsvlees keuze, verse groente niet alles voorverpakt en ruime sortering mediterrane kruidenierswaren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid