facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAB Media

MAB Media

Info

MAB Media helpt bedrijven met hun online marketing- en communicatieactiviteiten.



"MAB Media helpt bedrijven met hun online marketing- en communicatieactiviteiten. Als creatieve marketingduizendpoot help ik bij social media, copywriting, design en fotografie."
Adres: Landvoogdes 10, 3232PJ Brielle
Stad: Brielle
Route: Landvoogdes 10
Postcode: 3232PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scopeweb Scopeweb 713 meter Scopeweb is een internetbureau uit Brielle. Wij werken voor zowel grote corporates al...
Zaak Inzicht Zaak Inzicht 721 meter Ondernemen is keuzes maken, stap voor stap. Volg daarin je eigen KOERS. Ik help je gr...
Recensies
Mabmedia heeft ons geholpen met het totale plaatje van het ontwerpen van een logo, het uitkiezen van een naam, schrijven van teksten en de website op te richten volgens de seo eisen. Mabmedia was ook verantwoordelijk voor de design van onze website, Amanda heeft mooi werk geleverd wat betreft het creeeren van onze website ze heeft niet alleen op de design gelet maar seo was een belangrijk punt wat steeds een belangrijke rol speelde. Gehele website ziet er strak en netjes uit, en we zijn hier heel erg tevreden mee. Waar ik ook zeer tevreden over ben is dat amanda veel initiatief toont, ze heeft ons verrast met verschillende ideeen die nu in onze website worden toegepast. We hebben een hele fijne samenwerking gehad met mabmedia en ik zou het iedereen aanraden. Amanda is iemand die goed luisterd naar wat er gevraagd wordt, ze is altijd bereikbaar, komt deadlines goed na en staat altijd open voor eventuele veranderingen in de website ondanks de strakke planning. Mabmedia bedankt voor de website, we zijn er zeer tevreden mee en we kijken uit naar onze samenwerking voor toekomstige projecten.
Voor Readme Wayfinding in Rotterdam heeft MAB Media de social media kanalen geoptimaliseerd en ons uitgelegd hoe we deze het beste kunnen onderhouden en inzetten door middel van een training. Het werkt prettig met Amanda omdat ze duidelijk communiceert, snel reageert en volgens de afgesproken planning werkt. Amanda is absoluut een meerwaarde geweest en we zullen haar zeker weer benaderen voor iets nieuws op gebied van e-marketing.
Amanda is echt geweldig! Wat een fijne samenwerking hebben wij. Amanda heeft mijn social media opgezet en vanaf het begin kan ik met al mijn vragen bij haar terecht. Amanda reageert snel wat ik als heel prettig ervaar. Hierdoor kan ik snel weer verder wanneer ik 'vast loop'. Amanda kan alles heel goed uitleggen zodat ik als leek op dit gebied het evengoed zelf kan uitvoeren. Of Amanda neemt het geheel uit handen wat mij geheel ontzorgt. Ik kan iedereen een samenwerking met Amanda aanraden. Bedankt voor alles tot nu toe Amanda!
Met Amanda samenwerken brengt je bedrijf echt verder. Sinds 2 jaar doen wij diverse projecten samen met groot succes. Amanda wil ik dan ook van harte aanbevelen!
MAB Media, een heel fijn en prettig bedrijf om mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid