facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maatwerk bij Verlies

Maatwerk bij Verlies

Info

Maatwerk bij Verlies is gespecialiseerd in bemiddeling, begeleiding en training bij (echt)scheiding en coaching/therapie bij rouw van verlies.

Geschiedenis

Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking is gespecialiseerd in bemiddeling, begeleiding en training bij (echt)scheiding en therapie bij het verwerken van verlies.



"Maatwerk bij Verlies is gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat verlies- en rouwtherapie en speltherapie aan kinderen en volwassenen die te maken krijgen met een ingrijpend verlies. Het meemaken van een verlies heeft een grote impact: dit proces noemt men rouwen. Naast het rouwen na het overlijden van een dierbare zijn er ook andere vormen van rouw. Bijvoorbeeld rouwen als kind over de scheiding van ouders.Maatwerk bij Verlies heeft contracten afgesloten met verschillende gemeenten. Met een verwijzing van de huisarts, CJG of wijkteam is een complete vergoeding mogelijk. Daarnaast is een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering via veel zorgverzekeraars mogelijk."
Adres: Stationsweg 60, 6711PT Ede
Telefoonnummer: 0318 – 256 721
Stad: Ede
Route: Stationsweg 60
Postcode: 6711PT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rouwtherapie Veenendaal, Tarieven rouwbegeleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Bij Ann Massagepraktijk Bij Ann 3 km Deskundige masseuse, die niet alleen naar het lijf kijkt, maar ook de psychische kant...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid