facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maatjes Vispaleis

Maatjes Vispaleis

Info

- Warme vis
- Koude vis
- Hapjesschotels
- Salade's
- Haring
- Cadeaubonnen

Maatjes vispaleis

Adres: Stationsstraat 14b, 7641 BW Wierden
Telefoonnummer: 0546578227
Stad: Wierden
Route: Stationsstraat 14b
Postcode: 7641 BW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Maatjes Vispaleis overgenomen, Facebook Maatjes Vispaleis, Maatjes Vispaleis Almelo, Vis winkel Enschede, Poke bowl Wierden, Verse vis kopen Enschede, Vis bestellen Deventer, Vis Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maatje's Vispaleis Maatje's Vispaleis 6 km geweldige gebakken vis .. we komen er speciaal vanuit Hellendoorn voor .. een 9 :
Recensies
Visschotel twee persoons besteld voor kerst , portie net genoeg voor een persoon . Jammer kwaliteit wel goed . Bij deze vis winkel bestel ik niet meer .
Vanmiddag een heerlijk bakje kibbeling genuttigd met mn man. Buiten op het terras. En wat we niet opkregen kon gewoon mee in een zakje!
Super lekkere gebakken vis, lekkerste uit de omgeving. We rijden speciaal voor vis vanuit Almelo naar Wierden
Sinds De nieuwe eigenaren er zijn is de kwaliteit echt naar beneden. Klantvriendelijkheid is er ook niet meer. Heel jammer was altijd zo lekker vis.
Heerlijke kibbeling en gebakken garnalen gegeten een top adres voor alle soorten vis.
Van een 5 ster review naar een 2 ster. Nu de nieuwe eigenaar er op zit zijn de porties kleiner geworden, de kwaliteit van de vis is achter uit gegaan en de klantvriendelijkheid is ook door de WC gespoeld. Heel jammer... Het is een commerciële bende geworden door de nieuwe eigenaar, de prijzen zijn ook belachelijk duur geworden.
Zo jammer. Nieuwe eigenaar en de kwaliteit is ver beneden peil vergeleken met de vorige eigenaren. Ander deeg om je gebakken vis, goedkope aardappelschijfjes, borden met een stuk uit de rand Het was voor ons altijd een uitje om daar een lekker visje te eten. Maar zelfs de meegenomen thais-roerbak voor thuis was niet lekker. Hier zien ze ons niet terug. Echt jammer
Voorheen met veel regelmaat vis gehaald bij Maatjes Vispaleis in Wierden. Wat was dat altijd lekker! Sinds er een nieuwe eigenaar op zit is de kwaliteit wat ons betreft een heel stuk minder. De smaak is anders, harde brokken kibbeling, de kost van de visfriet is ook erg hard. Het is meer paneermeel dan vis. Voor ons voorlopig geen vis van Maatjes Vispaleis meer.
Lekker vis en goed berijk baar voor besteling te doen
Zo jammer dat de kwaliteit en service ver beneden pijl is sinds de overname
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid