facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MaasWonen Outlet

MaasWonen Outlet

Info

MaasWonen Outlet levert topkwaliteit banken tegen de laagste prijs. Tot 70% voordeliger! Bezoek onze showrooms in Maassluis en Roosendaal.

Geschiedenis

MaasWonen Outlet levert topkwaliteit banken tegen de laagste prijs. Tot 70% goedkoper. Bezoek onze showrooms in Maassluis en Roosendaal.

Vanwege de onder andere gunstige leveringsafspraken met onze leveranciers kunnen we onze banken tegen groothandelsprijzen aanbieden.

Bij MaasWonen Outlet heb je de mogelijkheid om je eigen banken helemaal zelf samen te stellen, in 3 eenvoudige stappen. Kies jouw favoriete model, uitvoerig en stoffering & kleur.

Kom gerust langs in onze pop-up showrooms of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Adres: Reigerstraat 16, 3145 CT Maassluis
Telefoonnummer: 06 85435015
Stad: Maassluis
Route: Reigerstraat 16
Postcode: 3145 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HAL-1 HAL-1 498 meter • Advies • Styling • Ontwerp HAL-1, de eerste stap naar huis.
Keukenstudio Maassluis Keukenstudio Maassluis 1 km Na telefonisch contact een formulier van 5 pagina's ingevuld te hebben, een gedetaile...
PlusFleur PlusFleur 2 km www.fleurvastgoedstyling.nl
VAN TOOR Interiors VAN TOOR Interiors 2 km Stelletje naaiers !Goed dat ze failliet zijn! Een tafel besteld en netjes betaald,maa...
LIVING AND COMPANY LIVING AND COMPANY 2 km Lampenkap met levertijd 5-9 dagen duurde meer dan een maand. Toen hij eindelijk binne...
ROUGH. interiors ROUGH. interiors 2 km De online shop voor een bruut interieur!
Recensies
Na negen keer wateroverlast een klachtenformulier ingevuld en opgestuurd geen reactie van MaasWonen. Ook geen reactie na mail over geleden schade en gemaakte onkosten. Zelfs geen reactie op aangetekende brief. De bewoner wordt hier ernstig in de steek gelaten en kan dus zelf voor de gemaakte kosten opdraaien.
De slechtste flat om op dit moment om te wonen heel veel ellende met bewoners .En de woning consulent van maaswonen die .denkt dat hij de baas ..En maaswonen die zelf ook nergens op reageer op de problemen die hier zijjn Emma huis statenweg .Rotterdam. .
Vriendelijk personeel, niet altijd optijd met afspraken, maar kan gebeuren
Laat je elke keer je telefoonnummer achter en niemand bel je terug! Dat is toch vervelend. Elke keer zelfde, en duurt altijd weken lang….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid