facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maastricht Porselein Winkel

Maastricht Porselein Winkel

Info

Maastricht Porselein Winkel / horecashoplimburg.nl in Eijsden is een grote winkel voor Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei Zoerbeemden 16e Eijsden. www.mp-winkel.nl

Geschiedenis

Maastricht Porselein Winkel / horecashoplimburg.nl, voor Glas, Bestek, Porselein en Keukengerei heeft een zeer groot assortiment voor zowel zakelijk als particulier. Maar liefst 1.000m2 verkoopruimte. Concurrerende prijzen! bezoek ook onze website www.maastrichtporseleinwinkel.nl



"Al meer dan 17 jaar de Groothandel voor professioneel Servies, Glas en Bestek voor Bedrijf en Particulier! Bestel nu bestek, glas, porselein of keukengerei via de webshop of kom langs in onze winkel voor nog meer keuze, gevestigd op Bedrijventerrein Zoerbeemden 16e, 6245LR EijsdenGeopend maandag t/m vrijdag 10.00u – 17.00u en op zaterdag 10.00u – 13.00u of op afspraak.Merken als Maastricht Porselein, Palmer, Cosy&Trendy, Royal Leerdam, Amefa en Luigi Bormioli geven allure aan ons assortiment van meer dan 2.000 verschillende artikelen.In Maastricht Porselein Winkel 1000 m2 verkoopruimte treft u, behalve een uitgebreid assortiment porselein, tevens een ruime keuze glas, bestek en klein keukengerei, aan.We maken graag met u kennis!"
Adres: Zoerbeemden 16e, 6245LR Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043-350 1041
Stad: Eijsden
Route: Zoerbeemden 16e
Postcode: 6245LR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Maastricht porselein Antiek, Porselein Maastricht Outlet, Maastricht Porselein Wit, Maastricht Porselein kopjes, Maastricht Porselein Lux, Maastricht Porselein Universe, Maastricht Porselein Winkel review, Maastricht Porselein Zwart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CUE Sale CUE Sale 72 meter Enorme collectie ex-verhuur AV apparatuur tegen zeer schappelijke prijzen. We zijn er...
Recensies
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Bestelling gedaan voor een serviesset waarvan 2 borden een klein foutje bleken te hebben. Geen probleem, direct 2 nieuwe borden verzonden. Van de twee vervangende borden werd er 1 kapot door DHL afgeleverd. Telefonisch contact opgenomen en wederom werd er kostenloos een nieuw bord geleverd. Erg professionele houding en uitstekende kwaliteit producten!
Het servies in de winkel opgehaald en daar werden niet de juiste prijzen berekend. Echter na een mailtje werd dit gecorrigeerd en het teveel betaalde stond binnen een dag op onze rekening. De schaaltjes die niet in de winkel op voorraad waren werden snel verzonden zodat ons servies compleet was. MP geeft een vriendelijke behandeling en een goede service. Een winkel en website die zeker aan te bevelen zijn.
Door het ontbreken van containers in china hebben wij lang moeten wachten op onze nieuwe serviceset. Uiteraard was dit overmacht. MP winkel heeft zijn uiterste best gedaan om ons in deelleveringen onze serviceset te sturen. Dankzij verhuizing moesten we de set helaas in de box opslaan. Toen wij deze een jaar later uitpakten, kwamen wij erachter dat een deel van de set ontbrak. Hierover MPwinkel gemaild en 3 dagen later de ontbrekende ontbijtbordjes geleverd. Hele goede service!
Mooi servies. Er wordt snel op de mail gereageerd. Er was 1 bord gesneuveld tijdens het vervoer en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Fijne snelle service dus!
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Veel keuze. Mooi zwart service gekocht.
Gelukkig mijn bestelling vandaag aangekomen na een aantal weken wachten. Alles op orde op één artikel na dat nog moet komen. Attent dat er een gratis mok cadeau werd gegeven voor het lange wachten op mijn bestelling. Bedankt! Om de 4sterren te krijgen zou er gewerkt moeten worden aan de communicatie met de klant: proactief de klant mailen of bellen met alle informatie over zijn bestelling en of levering en eventuele info over vertragingen.
De service is echt goed, zij proberen echt naar een oplossing te zoeken. Blijkbaar was mijn mail in de spambox terecht gekomen en na mijn vorige review direct opgemerkt.
Mooi servies besteld bij Maastricht Porselein winkel. Helaas was bij de verzending de helft van het servies kapot aangekomen. Zonder twijfel zijn de dag erna de gebroken stukken ons toegestuurd. Super service! Het servies zelf is prachtig en een van goede kwaliteit. Een super goede vervanging van ons oude studentenservies!
Nadat we onze klachten heeft aan gegeven, heeft MP winkel de klachten heel snel en goed opgelost. Alle misverstand is opgelost. We zijn tevreden. Bedankt voor jullie gooie service. Met vriendelijke groet, Diego en Anna De Graaf
Bestelling geplaatst voor een cadeau. Met anderhalve week in het vooruitzicht dacht ik voldoende marge te hebben bij een toegezegde levering van 3 werkdagen tot maximaal een week. Nu blijkt het product helaas niet voorradig. Na een telefoontje van hun kant een mooi alternatief aangeboden gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid