facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maasoever Spoorweg Barendrecht

Maasoever Spoorweg Barendrecht

Info

Maasoever Spoorweg Barendrecht, een spoorbaan met prachtig uitzicht over de Oude Maas. Tijdens de rit komt u over een spoorbrug en gaat u door een tunnel.

Geschiedenis

Wij zijn de "Modelbouwvereniging Hoekse Waard" opgericht in maart 1982. Sinds 1992 rijden wij in opdracht van het "Natuur en recreatieschap IJselmonde" een recreatie trein. Dit is de "Maasoever Spoorweg" te Barendrecht (MSB).

De trein rijdt tussen het Pannenkoekenhuis en de Camping De Oude Maas. De trein vervoert u langs de oever van de Oude Maas en in de bossen die zich hier bevinden. Tijdens de route komt u over een spoorbrug en gaat u door een spoortunnel. Kortom, een ritje om even te genieten van dit natuurgebied langs de Oude Maas te Barendrecht. De trein wordt door leden (vrijwilligers) van de vereniging gereden en onderhouden.

Van begin april tot eind oktober rijdt de trein elke week.
Woensdag van 13:00 tot 16:30 uur
Zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur
Zondag van 13:00 tot 17:00 uur
Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie doordeweeks dagelijks van 13:00 tot 16:30 uur en in de weekenden van 13:00 tot 17:00 uur.

Prijs per 01-01-2009
Een ritje kost € 1,00
Een 10 rittenkaart kost € 8,00

Voor meer informatie, bekijk onze website.

Adres: Achterzeedijk 1b, 2991 SB Barendrecht
Stad: Barendrecht
Route: Achterzeedijk 1b
Postcode: 2991 SB



op zoek naar gerelateerd: modeltreinmarkt barendrecht, modeltrein den haag, oude maas barendrecht, mini treintjes, wandelen in barendrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid