facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maasland Schoonmaakdiensten BV

Maasland Schoonmaakdiensten BV

Info

Ons familiebedrijf prijst zich gelukkig met een vaste ploeg nette en betrouwbare medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw pand wordt schoongemaakt.

Geschiedenis

Sinds 1992 staat Schoonmaakbedrijf Maasland garant voor een frisse werkplek. Ons familiebedrijf prijst zich gelukkig met een vaste ploeg enthousiaste, nette en betrouwbare medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw pand, indien gewenst na kantooruren, wordt schoongemaakt. Zo kunnen uw werknemers de volgende dag weer in een frisse en opgeruimde omgeving aan de slag. Het is prettiger en veiliger werken in een schone omgeving. Schoonmaakbedrijf Maasland is servicegericht en kan snel schakelen, zodat aan al uw wensen kan worden voldaan.



"Sinds 1992 staat Schoonmaakbedrijf Maasland garant voor een frisse werkplek. Ons familiebedrijf prijst zich gelukkig met een vaste ploeg enthousiaste, nette en betrouwbare medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw pand, indien gewenst na kantooruren, wordt schoongemaakt. Zo kunnen uw werknemers de volgende dag weer in een frisse en opgeruimde omgeving aan de slag. Het is prettiger en veiliger werken in een schone omgeving. Schoonmaakbedrijf Maasland is servicegericht en kan snel schakelen, zodat aan al uw wensen kan worden voldaan."
Adres:
Telefoonnummer: 0653671076
Stad: Maasdijk


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
excellente service Veerle W. geleverd groet K.
Prima service, en strakke schonmaak werkzaamheden
Vertaald door Google Schoonmaakbedrijf Origineel Firma sprzatajaca
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid