facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maaskant Auto's

Maaskant Auto's

Info

Maaskant Auto’s is een jong en dynamisch bedrijf.

Geschiedenis

Maaskant Auto’s is een jong en dynamisch bedrijf.
Wij richten ons hoofdzakelijk op de in- en verkoop van sportieve, opvallende en exclusieve auto’s tegen scherpe prijzen. Uiteraard vind u in ons assortiment ook regelmatig youngtimers (ouder dan 15 jaar) en budget auto’s.

Adres: Pampus 37, 3251ND Stellendam
Telefoonnummer: 0612404212
Stad: Stellendam
Route: Pampus 37
Postcode: 3251ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Goeree-Overflakkee, Autoverhuur Stellendam, Vakgarage Stellendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glimtt Glimtt 152 meter car cleaning
Recensies
Zeer tevreden zijn we met een prachtige BMW 3 serie touring met M-pakket die we vandaag hebben opgehaald. Na lang zoeken zagen we deze auto vorige week bij Maaskant Auto´s staan. Het eerst contact met Rim was gelijk goed en duidelijk was dat het met het verhaal achter de auto ook goed zat. Meteen naar Stellendam gereden, en een klein uur later was de koop beklonken. Dit is de 8e gebruikte auto die we kopen maar nooit ging het aankoopproces zo snel en prettig. Rim is gedreven, open, enthousiast, reageert en acteert meteen. Top ervaring, voor herhaling vatbaar. Zeker aan te raden!
Mooi bedrijf welke echt prachtige auto's levert met een goed verhaal achter een auto. Na lang zoeken een hele mooie z3 2.0 gekocht. Heb in het verleden al eerder een z3 gehad en moest die destijds noodgedwongen verkopen. Deze nieuwe aankoop moest het nare gevoel van 10 jaar geleden dan ook "recht trekken". Na 1 week in bezit kwam ik wel tot de conclusie dat de z3 toch wel klein was geworden en niet prettig zat. Heb daarna contact opgenomen met Rim en de situatie voorgelegd dat een z4 toch beter zou passen zowel letterlijk als figuurlijk. Uiteindelijk de z3 kunnen inleveren voor de gelijke aankoopprijs en een z4 terug gekocht bij hem. Dan sta je toch wel klaar voor je klant als deze een verkeerde keuze heeft gemaakt. Chapeau! De z3 staat inmiddels weer te koop en kan deze auto absoluut aanraden voor de volgende z3 liefhebber. Betreft echt een heel mooi exemplaar.
Deze week bij Maaskant auto's een BMW Z4 gekocht en een Z3 ingeruild. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Vooral hun passie voor het automobiel sprak ons erg aan. Dat komt tot uiting in de kwaliteit. Zij hebben een mooie en grote keus. Een pluim voor Rim en Marjolein. Aanrader!!!
Rim is een hele vriendelijke persoonlijkheid. Hij neemt de goede naam van het bedrijf serieus en handelt daar ook naar. Hij communiceert hartelijk, open en transparant. Daarmee laat hij zien dat betrouwbaarheid en service belangrijk voor hem zijn. In mijn ervaring kun je daarom met een gerust hart naar Maaskant auto's gaan voor je auto. Mooie auto's, goede service en lekkere koffie!
Zo’n maand geleden een prachtige Bmw Z4 coupé gekocht bij Maaskant auto’s. Het was een eindje rijdenDrenthe - Stellendam, maar de auto en de service/gastvrijheid maakten de rit meer dan goed. Vakmensen met echte passie voor hun vak. Ga zo door!
Drie weken geleden ons Oxford groene juweeltje opgehaald bij Maaskant auto’s. En wat ben ik er blij mee en manlief stiekem ook. We ontdekten tijdens onze proefrit een klein scheurtje in de softtop. Dit werd keurig opgelost door Maaskant en bij Hamé is er een nieuwe softtop gemonteerd. Beide bedrijven krijgen een dikke voldoende. Laat het mooie weer nu maar komen!
In okt.2020 heeft mijn zoon zijn eerst auto gekocht bij Maaskant Auto’s. Super mooie strakke Audi TT. Deze via de website gezien en afspraak gemaakt voor proefrit. Werden netjes ontvangen door Dhr Maaskant en zijn vrouw. Goed gesprek gehad en de auto voldeed aan onze eisen. Daarna heeft hij ons een strakke aanbieding gedaan om met een technisch perfecte auto de deal te sluiten. Week later opgehaald en tot op heden veel plezier van de Audi TT. Rijdt perfect en veel bekijks… Blij dat er nog zulke autobedrijven bestaan. Aanrader. Bedankt Maaskant Auto’s, en succes in deze Corona tijd.
Geweldig bedrijf! Ik had op de website een BMW Z4 zien staan waarin ik interesse had. Omdat het na sluitingstijd was, een mailtje gestuurd om een afspraak te maken om de auto te zien en een proefrit te maken. Zelfs na sluitingstijd werd de mail beantwoord, en de volgende ochtend werden we meer dan vriendelijk ontvangen. Keurige showroom van een echte autoliefhebber! Na de proefrit tot overeenstemming gekomen en de auto een week later opgehaald. Ik heb een behoorlijk aantal nieuwe leaseauto’s bij merkdealers opgehaald, maar van de service en aandacht van dit bedrijf kunnen de meeste nog wat leren. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maaskant Auto's met het openbaar vervoer


Stellendam, Zwembad 220 meter
104
Stellendam, Zwembad 250 meter
104
Stellendam, Busstation 410 meter
104
436
604
630

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid