facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maasduinen Schilderwerken

Maasduinen Schilderwerken

Info

Maasduinen Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf, wij vertalen het oude vakmanschap en de technieken van vroeger naar de tijd van nu.

Geschiedenis

Maasduinen Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf, wij vertalen het oude vakmanschap en de technieken van vroeger naar de tijd van nu.
Wij werken volgens het volgende standpunt: ‘Wij factureren pas wanneer u tevreden bent’.

U krijgt bij ons altijd een eerlijke offerte, meermaals word gevraagd waarom we zo veel en precies opmeten tijdens het opnemen van een offerte. Dit doen we omdat we u dan een accurate en eerlijke prijs kunnen voorleggen welke gebaseerd is op de daadwerkelijk te schilderen meters van uw objecten.

- U krijgt bij ons standaard 4 jaar garantie op uw buiten-schilderwerk.
- U krijgt bij ons standaard 6 jaar garantie op uw binnen-schilderwerk.
- Na afronding van elk woonhuis of bedrijfspand welke volledig door ons geschilderd is sturen wij een professionele glazenwasser langs!



"* Maasduinen Schilderwerken is een jong en dynamisch schildersbedrijf, wij vertalen het oude vakmanschap en de technieken van vroeger naar de tijd van nu.* Wij zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en zorgen dat wij regelmatig op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van schilderen.* Wij streven er naar u hoogwaardig schilderwerk te leveren tegen een eerlijke prijs.Tevens zien wij het als een plicht om er voor te zorgen dat uw volgende schilderbeurten onderhoud tijdig bij u aangekaart worden zodat u niet tegen onnodig hoge onderhoudskosten qua schilderwerk aanloopt.* Wij facturen pas wanneer u tevreden bent, daar mag u ons aan houden!"
Adres: Eikstraat 27, 5854HZ Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 06 37 73 92 70
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Eikstraat 27
Postcode: 5854HZ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 20:00

Recensies
Duidelijke uitleg gehad, waarom het schildersbedrijf op dit moment niets voor mij kan beteken. Tot 2023 helemaal volgeboekt. Liever een duidelijke uitleg, dan aan het lijntje te worden gehouden. Ik moet jammergenoeg iets anders gaan zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid