facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maas Automotive

Maas Automotive

Info

Maasautomotive de aanbieder voor een betrouwbare (jonge) auto.

Adres: Zuiderzeestraatweg- west 24E, 8085 AE Doornspijk
Telefoonnummer: 0614185170
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg- west 24E
Postcode: 8085 AE



op zoek naar gerelateerd: Karzijn Doornspijk, Afleverpakket Maas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Hooghordel Doornspijk Autobedrijf Hooghordel Doornspijk 570 meter Super bedrijf Peugeot 308 gekocht problemen mee gehad geen garantie toch geholpen elk...
Hooghordel Autobedrijf Hooghordel Autobedrijf 570 meter Na een telefoontje dat de auto stuk was direct keurig geholpen!
Autohandel H Van De Bunte Autohandel H Van De Bunte 2 km Top , afspraken gemaakt en komen ze na!
Broekhuis Broekhuis 5 km "Bij dit bedrijf terecht gekomen via de bekende autosites. Doordat een diesel ni...
Recensies
Deze week auto voor mijn dochter opgehaald. Job is goede verkoper, maar bovenal verstrekt ie de juiste informatie over de auto en zijn/haar eventueel aanwezige historie. Ook duidelijk als er iets aan de auto moet worden gedaan en transparant met prijzen. Kortom, goed en betrouwbaar adres om een leuke occasion te kopen. Wees er wel snel bij :-
Vanmiddag een Peugeot 307 gekocht bij MaasAutomotive. Hier heb ik, mede dankzij eigenaar Job, een heel fijn gevoel aan over gehouden. Wat ik erg prettig vond is dat de kleine punten die ik had na de proefrit uitvoerig zijn besproken. Er word open en eerlijk gecommuniceerd over de onderhoudshistorie, technische status en eigenschappen van de auto. Ik ben er gerust op dat ik hier een betrouwbare auto heb gekocht die nog vele kilometers mee kan. Concluderend kan ik MaasAutomotive dan ook bij een ieder van harte aanraden!
Een jaar geleden een kia sportage uit 2007 bij job gekocht. Prima auto. Zeer degelijk en betrouwbaar gebleken. Op onze "oude" auto kregen we een prima inruil waarde. vandaag de kia terug verkocht aan job vanwege een auto van de zaak, wederom goed geholpen en met een reële prijs de auto in doornspijk achter gelaten. mochten we weer wat zoeken gaan we zeker bij weer Maas automotive kijken.
Heb een tucson gekocht bij Maas Automotive. Een geweldige ervaring gehad met deze aankoop. Eigenaar Job Maas doet goed en eerlijk zaken. Afspraken die gemaakt zijn worden nageleefd. Wanneer ik weer op zoek ben naar een andere auto, ga ik eerst even bij Job op de site kijken. Ik kan iedereen aanraden om bij Maas Automotive een auto te kopen. Wilfred Klaassen
8 maanden geleden een Ford C-Max gekocht bij MaasAutomotive. Job is een vriendelijke kerel die verstand van zaken heeft. Het was voor ons 1,5 uur rijden maar zeker de moeite waard. De C-Max rijdt nog steeds heerlijk.
Middels marktplaats een auto gevonden waar wij interesse in hadden. Via de app benaderd voor een proefrit, snelle reactie waarna we terecht konden. Aldaar hartelijk en prettig ontvangen door Job Maas. Enkele deukjes aangetroffen waar wij ons aan stoorden waarna, vrijblijvend, de oplossing werd geboden dat hij deze weg kon laten halen. Uiteindelijk samen eruit gekomen wbt de prijs en de auto werd keurig gewassen & al afgeleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Top bedrijf heel goed en fijn geholpen door Job,onze auto ingeruild voor een mooie ford focus. Ruim aanbod in mooie auto's. Job neemt alle tijd voor je en probeert je van alle kanten tegemoet te komen. Wij bevelen Maas automotive zeker aan om daar een mooie en betrouwbare auto uit te gaan zoeken.
Maas Automotive biedt auto's aan voor een zeer scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Zeer positieve ervaring met eigenaar Job, eerlijk, open en direct. Geeft aan wat wel en niet mogelijk is en geeft al met al een integere en deskundige indruk. Job heeft als een ware auto-makelaar eerst netjes de interesse van andere gegadigden voor de auto van mijn keuze afgehandeld. Hij wilde niemand passeren, hij weet dus hoe het hoort.
Een Toyota Aygo gekocht bij Maas Automotive. Job is heel vriendelijk en betrouwbaar, ik raad iedereen zeker aan bij Job te kopen!
Afspraak gemaakt, waarbij Job uitgebreid de tijd nam voor ons en we een goed gesprek hebben gehad. Duidelijk verstand van zaken, schappelijk en meedenkend. Net thuis gekomen met de auto, die heerlijk rijdt en die netjes gewassen voor me klaar stond. Tot op heden top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid