facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maas Autogroep

Maas Autogroep
"Autobedrijf Maas Autogroep in Nieuwkoop. Officiele verkoopdealer van SEAT & Škoda"
Adres: Nieuwveenseweg 7, 2421 LA Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31172579316
Stad: Nieuwkoop
Route: Nieuwveenseweg 7
Postcode: 2421 LA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maas Autogroep hoofdkantoor, Maas Autogroep voorraad, Maas Uithoorn, Maas Autogroep Volkswagen Gouda, Maas Autogroep Occasions, Audi Maas Uithoorn, Maas Autogroep Gouda, Maas Autogroep Woerden
Recensies
Zeer prettig bedrijf. Service afdeling heeft ons meer dan goed geholpen met wat zaken welke elders niet goed opgelost bleken. Kundige mensen blijkt. En wat ik echt een dikke plus vond is dat onze auto niet automatisch door de wasstraat is gegaan aangezien wij dit niet doen. Er werd gevraagd of we dat wilde of niet. Dat geeft me aan dat hier mensen werken met passie voor auto’s! Gewoon zeer goed en vriendelijk!
Wat een super fijn bedrijf is dit. Kon er snel terecht met een storing! Wachten en werken met een kopje koffie en voor je het weet is de auto alweer klaar. Stuk voor stuk toppers die hier werken!
Heerlijk bedrijf .....
We hebben onze auto daar gewassen. Het is GEWOON GOED . Je auto wordt goed geshampood. En gewaxt zonder dat je daarna je ramen moet schoonmaken kijk eens hoe die glimt
Onlangs mijn golf 8 1.5 TSI bij maas Nieuwkoop gebracht. De auto was op geen enkele manier meer te verrijden. Vanaf moment 1 was de communicatie met Lisette en Ramon perfect. Binnen een dag werd ik al gebeld met de diagnose de 48v accu was defect dit viel nog onder de fabrieksgarantie. Ook melden ze dat er nog een aantal terugroepacties openstonden en deze ook gelijk zouden uitvoeren. Ruim van te voren werd ik op de hoogte gehouden wanneer de auto weer klaar zou staan en bij aankomst was deze nog keurig gewassen. Wat een service! Hier kunnen veel autobedrijven nog wat van leren. Lisette en Ramon nogmaals bedankt! De auto rijd weer heerlijk en ik zal Maas Nieuwkoop aan iedereen aanbevelen.
De service die ik heb ontvangen bij deze garage is oké. Communicatie is mijn voornaamste min punt/verbetering voor deze garage. Door drukte duurde het een maand voordat mijn auto ingepland kon worden voor onderhoud. Ik zou hierbij een leenauto mee krijgen, daarbij was niet verteld dat me dit geld kost. Op de dag van inleveren krijg ik te horen dat het me dus geld kost, dan sta je daar en heb je geen keus meer. De garage is helaas voor mij niet om de hoek. Bij het gekregen reguliere onderhoud hebben ze ook, met goedkeuring, het nummerplaat houdertje achterop vervangen. Bij mijn auto zit hier direct boven de achteruitrij camera. Nog geen dag na het onderhoud vertoond de camera kuren en 2 dagen erna was deze stuk. Na veel bellen kon mijn auto een aantal werkdagen later dan toch terug om daar naar te laten kijken. De camera was een technisch defect, verdere inzagen in wat er dan stuk was kon niet gegeven worden, oorzaak werd niet gegeven/verteld. Er moet een nieuwe camera besteld worden. Goed, een nieuwe camera word besteld, maar dan hoor ik graag wanneer deze geleverd word. Geen gekke vraag lijkt me. Dit kon niet gegeven worden. De verkoper verteld, met een grote glimlach, dat de camera morgen of overmorgen besteld word en de levertijd 3 werkdagen tot 4 weken kan zijn, het is onbekend. Kennelijk is dit zelfs onbekend op het moment van bestellen. Ik kon niet gebeld worden met een verwachte levertijd, ik word pas gebeld wanneer het er is.
Mooi bedrijf er staan alle uitvoeringen en modellen.
Om een lang verhaal kort te maken: ik rijd geen Skoda meer maar dat heeft weinig te maken met Maas Autogroep. Ik had een mooie Skoda Enyaq gekocht. Die bleek alleen vol met fouten. Maas heeft het uiteindelijk prima opgelost en de auto is teruggenomen zodat ik wat anders kon uitzoeken. Ik denk dat ik pech heb gehad aangezien heel Nederland de enyaq heeft gekocht!
Buitengewoon goed bedrijf, fijn personeel......
Waardeloos bedrijf. 2x mijn auto hier gebracht. De eerste keer afgesproken dat er maar 1 uur onderzocht zou worden naar een probleem. Hier werd ongevraagd 3 uur van gemaakt en werd de daarbij behorende factuur meegegeven. Waarbij er niks gesleuteld of gemaakt was. Vervolgens auto vies teruggekregen. Interieur onder de vegen en vette plekken. Na melding mochten we de auto weer terugbrengen waarna het interieur gereinigd werd. Gelukkig. Van de week auto gebracht voor groot onderhoud met de vraag of de zijspiegel gecheckt kon worden omdat deze net te ver open draait. Krijg de auto terug met een losse spiegel. Antwoord Maas: dit kan niet door ons komen want hij is alleen visueel beoordeeld. Bijzonder als de spiegel voor het onderhoud nog muurvast zat. Wat mij betreft krijgt dit bedrijf een dikke 1, mijn auto breng ik hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid