facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maas Architecten

Maas Architecten

Info

Architectenbureau

Geschiedenis

Maasarchitecten is een architectenbureau dat bijzondere architectuur voor bijzondere opdrachtgevers maakt. Met onze kennis, ervaring en intuïtie komen wij tot ontwerpen die verrassen en nieuwe inzichten geven. Wij besteden veel tijd aan onderzoek en aan het ontwikkelen van een concept dat past bij de opdracht, de opdrachtgever en de plek.

Ons team bestaat uit 15 medewerkers, waaronder verschillende ontwerpers met ieder een eigen handschrift. Iedere opgave is uniek, iedere ontwerper zal de context daarvan anders interpreteren. De een is sterk in een conceptuele benadering van de opgave en de ander excelleert in een autonome architectonische uitwerking of zoekt juist een maximale aansluiting op de omgevingsfactoren. Toch is er sprake van een herkenbare architectuur; intensief en confronterend ontwerpoverleg zorgt voor een uitwisseling van de beste ideeën, maar ook voor een samenhangende bureausignatuur. Deze intensieve samenwerking leidt tot maximale kwaliteit met oog/aandacht voor alle ontwerpdetails.

Wij zijn zowel in Lochem als in Zeist gevestigd.

Voor meer informatie over onder andere projecten, contact en een meer uitgebreide omschrijving van het bureau kunt u terecht op:
www.maasarchitecten.nl

Adres:
Telefoonnummer: 31573222180
Stad: Lochem


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maas Architecten Berlicum, Maas architecten Laren, Binnenhuisarchitect Lochem, Maas architecten Woerden, Bronsvoort Blaak, Maas architecten peize, Architect Berlicum, Architect Raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OwlyGoods OwlyGoods 137 meter OwlyGoods levert GoodMoodGoods. Aansprekende oplossingen & producten met een multifun...
Buro feel Buro feel 137 meter Visuele verbinders. Wij ontwikkelen visuele interieurconcepten, verrassende interieu...
Recensies
Elke keer weer verrast door hun nieuwe wegen prachtige vormgeving.
Zelf niet geweest. We stonden met MustZ.nl op de Lochem fair er voor.
Mooi te zien dat zij samengaan met Architecten Bureau Kristinsson.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid