facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maartje Wijnen

Maartje Wijnen

Info

Voor jouw favoriete wijnen, horecazaak, relatiegeschenken, proeverijen, wijnbezorging, verwijnerijen en verwijnereizen. Omdat het leven te leuk is om saaie wijn te drinken!

Geschiedenis

Vanaf 1 mei ga ik verder in een nieuw jasje! Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, nieuwe activiteiten, maar wél dezelfde wijn én service die je van mij gewend bent!

Producten

Wijnen, Wijnproeverijen, Wijnreizen, Relatiegeschenken, ...



"Voor jouw favoriete wijnen voor je horecazaak, relatiegeschenken, proeverijen, wijnbezorging en wijnfestivals.Omdat het leven te leuk is om saaie wijn te [email protected]"
Adres: nijverheidsweg 10b, 5061 Kl Oisterwijk
Telefoonnummer: +31(0)629236971
ln.nenjiwsejtraam@ofni
Stad: Oisterwijk
Route: nijverheidsweg 10b
Postcode: 5061 Kl



op zoek naar gerelateerd: maartjes wijnen oisterwijk, grapedistrict oisterwijk, wijn oisterwijk, wijn twijnstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Iersel Tuin & Park Van Iersel Tuin & Park 468 meter Mooie zaak en zeer klant vriendelijke medewerkers
Enderun Doner Fabriek B.V. Enderun Doner Fabriek B.V. 592 meter Deze mannen leveren top kwaliteit Sparibs !!!
Pot & Vaas Pot & Vaas 1 km Pot & Vaas is de branchegerichte groothandel in innovatieve, trendsettende en sfeerbe...
Recensies
Door de vakkennis van Maartje,Hein en hun medewerkers krijg je meer beleving. Door de kennis die je mee krijgt kun je zelf meer genieten je weet nu immers wat je gaat proeven en waar het vandaan komt etc. maar ook je gasten vrienden,familie kenissen kun je nu precies uitleggen waarom deze wijn op tafel staat. Ik zou zeggen beleven is weten, loop er eens binnen en laat je verrassen door de spontane mensen in deze winkel die je perfect kunnen adviseren. Echt een aanrader.
Na lang zoeken je wijnzaak gevonden...Nijverheidsweg.........niets meer te vinden........slechte bedrijfsvoering als je je website niet up to date houd. Zelfs op de deur van je oude adres staat niet vermeld waar je naartoe bent verhuisd!!
1x per jaar komen we hier voor een wijnproeverij en die is altijd top georganiseerd! Super lekkere hapjes en topwijnen kun je dan proeven. Zeer vriendelijke eigenaren met verstand van wijn.
Wie geeft nu niet graag geld uit bij Maartje en Hein. Diepgaande kennis, maar ook okay als je gewoon een paar flessen lekkere wijn wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid