facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maarten Haase Filmingenieur

Maarten Haase Filmingenieur

Info

Maarten Haase Filmingenieur helpt met het vertellen van bedrijfsverhalen met online video. Sterk in het maken van sfeer-impressies van zakelijke events.



"Maarten Haase Filmingenieur maakt authentieke trouwfilms en bedrijfsfilms. Wij werken door heel Nederland en bieden diverse pakketten en mogelijkheden aan voor mooie video's van jullie bruiloft of jullie bedrijf en werkzaamheden."
Adres: Rijssen
Telefoonnummer: 0636514186
Stad: Rijssen



op zoek naar gerelateerd: Maarten Haase Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Relive Your Wedding Relive Your Wedding 0 meter Bijzondere 360 graden trouwfilms!
De Riessender De Riessender 210 meter Nieuwspagina voor en door de Riessenders. Iets te melden? Stuur uw bericht naar ons ...
Ditbenikfotografie Ditbenikfotografie 749 meter Petra stelt je op je gemak en heeft oog voor detail, geeft je tips mbt houding en hee...
Laten we WelZijn Laten we WelZijn 797 meter "Laten we WelZijn" is een actueel radioprogramma voor het vrijwilligerswerk in Rijsse...
Arie Kraak - Fotografie Arie Kraak - Fotografie 1 km Fotografie voor particulieren en bedrijven.
Beeldbakkers Beeldbakkers 2 km Tim heeft onze product fotografie naar een hoger niveau gebracht! Door een minimale i...
Invendi Invendi 2 km Invendi, een jong en veelzijdige reclame studio. Wij ontwerpen huisstijlen, bouwen we...
Recensies
Maarten is een innemende cameraman die zich weet te verplaatsen in de wens van zijn klant. Als je samenwerkt met Maarten kom je er achter dat hij iets van waarde toevoegt, waar je zelf nog geen weet hebt op dat moment. Vernieuwend, compleet en professioneel. Ik beveel Maarten graag aan:!
Inmiddels is het alweer ruim 3,5 jaar geleden dat Maarten onze trouwdag vastlegde. Wij waren 1 van zijn eerste klanten, maar dat was er niet vanaf te zien. Wat een vakwerk! Hij weet beelden vast te leggen die waardevol zijn voor later, zoals spelende kinderen enz. Wat ik ook super fijn vond; wij hebben niet gemerkt dat hij er was, waardoor de beelden zijn zoals het ook echt was, geen toneel. Wij zijn er nog steeds blij mee! Echte aanrader!
We hebben met heel veel ontroering onze trouwfilm bekeken en kunnen amper in woorden vatten hoe blij we met het eindresultaat zijn! We zijn verbaasd over de aandacht en de details die Maarten in de film heeft verwerkt, hierdoor voelden we ons als of we de mooiste dag van ons leven helemaal opnieuw kunnen beleven.
Erg fijn om met Maarten samen te werken, hij verstaat zijn vak en weet net dat stukje extra in detail in beeld te brengen. Voor onze producten gaan zeker nog meerdere samenwerkingen volgen.
Maarten weet op excellente wijze het dienstenaanbod van bedrijven te visualiseren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid