facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maaltijdservice Van Smaak

Maaltijdservice Van Smaak

Info

Van Smaak

Geschiedenis

Van Smaak houdt zich bezig met het leveren van producten en aanvullende diensten op het gebied van maaltijdvoorziening. Het leveren van een compleet pakket voeding aan huis, via een fijnmazig logistiek netwerk dat aansluit op de wens van de klant staat bij Van Smaak centraal.

Producten

Koelverse maaltijden, diepvriesmaaltijden, warme maaltijden, vegetarische maaltijden en biologische maaltijden.

Adres: Richterlaan 5, 9207 JT Drachten
Telefoonnummer: 088-5115400
ln.kaamsnav@ofni
Stad: Drachten
Route: Richterlaan 5
Postcode: 9207 JT



op zoek naar gerelateerd: van smaak vacature, van smaak inloggen, van smaak kosten, van smaak prijslijst, van smaak bestellen, maaltijdservice friesland, van smaak poiesz, maaltijdservice leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafé Drachten Sportcafé Drachten 2 km Zondag Max de GP van nederland zien winnen En in het gezelligste sportcafe van Dracht...
Kyoto Sushi & Grill Kyoto Sushi & Grill 2 km Chinees en Japans dineren Dagelijks dineren tussen 16.30 - 22.00 uur Maandags geslot...
Limburgia Dragten Limburgia Dragten 2 km Aardig plekje aan het water. Vriendelijk personeel. Kleine lunchkaart is dus écht hee...
KC Catering Drachten KC Catering Drachten 4 km Goed eten, snelle service en een redelijke prijs !
SteviJa SteviJa 4 km Stevia is een plantaardige zoetstof.
Recensies
Ik heb eens een gratis probeermaaltijd genomen van van smaak en dat was wel lekker alleen de chauffeur was kwalijknemend en kort af.
Een van jullie chauffeurs reed me bijna van de sokken. Hij moest wachten omdat er haaientanden op de weg zijn. En dan heeft hij ook nog het gore lef om te vragen wat ik te schelden heb. Hij moest wachten omdat er haaientanden op de weg staan. Hij ging naar Goutum.
Wegens ziekte heb ik hier 12 dagen diepvriesmaaltijden afgenomen. Sommige maaltijden waren prima, andere weer helemaal niet. O.a. lasagne wat meer soep is of veels te droge en taaie zalm of kip. Ook waren sommige maaltijd verpakkingen stuk aangekomen, waardoor ze al open waren. Al heeft dat, omdat het diepvriesmaaltijden zijn, dat geen grote problemen gegeven. Tot slot heb ik achter de factuur aan moeten bellen. Eenmaal binnen had het een betaaltermijn van nog maar 4 kalenderdagen. Dat vind ik wel vervelend, zeker omdat je bij Van Smaak niet vooruit mag betalen. Al met al ben ik blij hiervan gebruik te hebben mogen maken in een tijd dat ik zelf niet kon koken. Toch kan ik het geen voldoende geven, omdat een andere concurrent waar ik heen ging alle genoemde minpunten niet hadden.
Bezorgen maaltijden aan mensen die ervan afhankelijk zijn. Als ze dan 1 ipv 2 bezorgen krijgt de klant te horen dat ze maar 1 in rekening brengen... fantastisch, maar wat moet de 2e persoon dan eten? Een tweede maaltijd alsnog bezorgen behoorde niet tot de mogelijkheden. Als antwoord op onderstaande reactie van Van Smaak. Dit contact opnemen met klantenservice is diverse keren gedaan, maar daarna nog te vaak verkeerde bezorgingen op verkeerde dagen bv en ook kloppen de rekeningen soms niet. Het eten zelf is wel goed, maar de hele operatie eromheen lijkt niet goed op orde. Update na een aantal maanden helaas weer niet positief. Zoals hieronder kunt u lezen dat van Smaak aanbood om contact op te nemen en het op te lossen mbt de administratie. Dat is gebeurd. Alles leek goed en opgelost van Smaak gaf toe 8 keer een administratie fout te hebben gemaakt. Uiteindelijk alles opgezegd en de eindafrekening was gemaakt. Als klap op de vuurpijl zijn er vandaag na een aantal maanden weer twee rekeningen binnen gekomen. Wat een slechte organisatie is dit zeg. Tip !! mensen controleer goed de rekeningen want die lui snappen er zelf namelijk echt niks van.
Mijn lieve pake krijgt altijd heerlijke maaltijden van van Smaak helemaal aangepast naar zijn dieetwensen! Het zou fijn zijn als er een digitale app wordt gelanceerd tip voor in de toekomst?.. verder niks te klagen!
Het eten is redelijk. Als je niet oplet krijg je vis waar je aangegeven van hebt er niet bij in de buurt te mogen komen of je kan naar het ziekenhuis in schok. Het is vreselijk duur. Wel erg lekker.
Dit bedrijf leverde maaltijden voor een periode van ca 4 maanden. Smaak en variatie is onder de maat Men kan geen variatie aanbieden in maaltijden als je een allergie/lactoseintolerantie hebt
Ik werk in deze productie keuken als zelfstandig werkende instellingskok. Heerlijke smakelijke maaltijden voor zorginstellingen, thuis wonende klanten en de POEISZ Supermarkten.
Hier maaltijden geregeld voor een ziek familielid. Familielid was niet tevreden over de kwaliteit en smaak. Omdat ook de facturatie niet goed verloopt is dit bedrijf wat mij betreft geen aanrader.
Heerlijk eten hele goede porties! Fijne smaak en óók nog eens gezond. We zijndik tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid