facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maaike's Massagesalon

Maaike's Massagesalon

Info

In mijn salon kunt u terecht ontspannende of klachtgerichte massage: een massage met aandacht voor u! Of dat u gewoon behoefte heeft om te ontspannen.

Geschiedenis

Mijn naam is Maaike van den Broek en ben sinds oktober 2011 begonnen met masseren. Ik heb toen de opleiding gevolgd voor klassieke lichaamsmassage en heb mijn diploma daarvoor behaald. Verder blijf ik bijscholing volgen. Na een aantal jaar intensief met mensen te hebben gewerkt, heb ik besloten om voor mezelf een massagesalon te beginnen. U bent van harte welkom!

U kunt terecht voor deze massages:
Klassieke Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Anti stress massag
Bloemige lichaamspeeling
Scrub massage
Hoofd/Gezicht/Decolleté massage
Voetmassage
Zomer voetbehandeling
Chocolade massage

U kunt bellen, sms'en of een email sturen voor vragen of om een afspraak te maken. Het kan zijn dat ik niet meteen de telefoon opneem, waarschijnlijk ben ik in behandeling en dan staat mijn telefoon op stil. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Tot snel!



"DE SALON:In de salon kunt u genieten van een heerlijke massage. Kortom een heerlijk moment voor uzelf. U kunt hier terecht voor professionele massages, waardoor u weer extra energie krijgt. Geniet van een ontspanningsmassage, hotstone massage of heeft u juist pijn aan uw rug, schouder of nek, kies dan voor een klachtgerichte massage. U bent van harte welkom bij Maaike’s Massagesalon. Een deskundige en professionele salon."
Adres: Biezenloop 49, 5384WB Heesch
Telefoonnummer: 0615959438
Stad: Heesch
Route: Biezenloop 49
Postcode: 5384WB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keshia Hair Styling Keshia Hair Styling 628 meter Fijn en professioneel geknipt. Aardige mensen en een nette zaak! Goede prijs/kwalitei...
Salon Mulan Salon Mulan 761 meter Fijn en professioneel geknipt. Aardige mensen en een nette zaak! Goede prijs/kwalitei...
Hola Hermosa Hola Hermosa 866 meter Top behandelingen, erg zorgvuldig en professioneel!
Marion Beautysalon Marion Beautysalon 1 km Erg vriendelijk en behulpzaam bovenal erg tevreden met de pmu van mijn wenkbrauwen.
Recensies
Een professionele salon met een uitstekende kwaliteit en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid