facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M3 self-storage

M3 self-storage

Info

M3 self-storage

Geschiedenis

M3 self-storage biedt opslagruimte aan particulieren en bedrijven, optimaal beveiligd, standaard en de laagste prijsgarantie!



"Opslagruimte in Haarlem huren? Bij M3 self-storage Haarlem huur je met de laagste prijsgarantie én gratis ophaalservice. Daarnaast is iedere opslag standaard gratis verzekerd tot € 5.000,- en beveiligd met een bewegingsdetector in de opslagruimte! De opslagruimtes zijn ideaal voor wanneer je ruimte te kort hebt bij bijvoorbeeld verbouwing, verhuizing of structureel een extra kamer nodig hebt. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende bezichtiging!"
Adres: Waarderweg 31 Haarlem, Pilotenstraat 32 Amsterdam en Isaac Gogelweg 2 Amsterdam, 2031 BN Haarlem
Telefoonnummer: +31208201140
Stad: Haarlem
Route: Waarderweg 31 Haarlem, Pilotenstraat 32 Amsterdam en Isaac Gogelweg 2 Amsterdam
Postcode: 2031 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Safestore Opslag, Opslag huren Rijswijk, M3 storage Amsterdam, Opslag-XL, MijnSafestore
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic Storage Magic Storage 116 meter Opslag, ophaalservice en terugbrengservice in 1! Ruimte gebrek in huis is dus verled...
Ground Control licht & geluid  Podium & truss  Dj gear & karaoke verhuur Ground Control licht & geluid Podium & trus... 500 meter Verhuur en installatie bedrijf voor geluidstechniek, (waterproof) LED verlichting en ...
MAAK Haarlem MAAK Haarlem 631 meter Heel aardig personeel zeer gastvrij en erg smakelijk eten aanrader
Waarderpolder Haarlem Business Park Waarderpolder Haarlem Business Park 708 meter Veel kennis en ervaring
Global International Sewing machines Global International Sewing machines 719 meter Deze importeur van professionele machines biedt enorm veel keus in professionele naai...
Euro PA Licht & geluid Euro PA Licht & geluid 828 meter www.euro-pa.com
BMS Projectstoffering BMS Projectstoffering 1000 meter Vertaald door Google stof Origineel dust
Recensies
Ik heb daar in Haarlem 5 jaar lang een plek gehuurd en moet zeggen dat ze hele goede service hebben. Klantvriendelijk en hulpzaam. Zeer tevreden
We hebben 6 maanden een ruimte gehuurd. Goed bedrijf en leuke medewerkers. Altijd 7x24 toegankelijk en voor aan- en afvoer gratis een aanhanger te leen. En een all-in-prijs, dus geen grappen achteraf. Prima!!
Echt super geregeld.. ik was opzoek naar opslag voor mijn spullen maar heb zelf geen auto tot beschikking.. toen kwam ik uit bij m3 self-storage en die halen dus gratis je spullen op en helpen mee ze in de storage te zetten.. echt zo goed geregeld helemaal top! Bedankt M3 en bedankt Magic Movers!!
Geweldig aardig personeel dat je altijd helpt als je even staat te stuntelen met de sloten of voor goed advies over verpakkingsmateriaal.
Geweldig goed geholpen door medewerker Lenny. Echt een topper! Mooie opslaglocatie voor je spullen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien! Vriendelijk en professioneel personeel. Een aanrader voor wie een opslag in Haarlem zoekt!
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij de eerste kennismaking, ook de verhuisservice aangeboden bij het aangaan van het contract was super, als het weer nodig is komen wij hier zeker weer terug. O ja, ook de verhuisdozen regeling waarbij je de gebruikte verhuisdozen weer kunt terug verkopen is zeer goed.
Goed georganiseerd, praktisch en toegankelijk. Sympathieke medewerkers die helder communiceren. Toen ik in tijdnood raakte met het leegruimen van mijn box, vanwege een miscommunicatie met verhuizers, werd me een gratis dagje extra opslag aangeboden. Het bleek uiteindelijk niet nodig, maar wel ontzettend aardig. Dank!
Moest van box wisselen ivm een verhuizing en werd zeer vakkundig en vriendelijk begeleid; had ook niets anders verwacht omdat M3 veel klantvriendelijker en efficiënter is dan Shurgard. Jammer van de eerste maand korting bij een verandering van box; misschien iets om te overwegen, dat zou tot nog meer loyaliteit leiden...en verdient zichzelf dus makkelijk terug.
Erg vriendelijk en behulpzaam al vanaf de eerste kennismaking, ook de verhuisservice aangeboden bij het begin van het contract was geweldig. Ik zou jullie zeker aan familie of vrienden die een opslagruimte nodig hebben, zeker willen aanbevelen.
Makkelijk bereikbaar. Veel keus aan verschillende afmetingen opslagruimte. Als je in de avond komt, moet je wel 19 keer je code ingeven om bij je nog te komen. Goed beveiligd dus. Overdekt in en uitladen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid