facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M3 self-storage Amsterdam West

"Opslagruimte in Amsterdam huren? Bij M3 self-storage Amsterdam West huur je met de laagste prijsgarantie én gratis ophaalservice. Daarnaast is iedere opslag standaard gratis verzekerd tot € 5.000,- en beveiligd met een bewegingsdetector in de opslagruimte! De opslagruimtes zijn ideaal voor wanneer je ruimte te kort hebt bij bijvoorbeeld verbouwing, verhuizing of structureel een extra kamer nodig hebt. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende bezichtiging!"
Adres: Isaac Gogelweg 2 , Amsterdam 1051 DB, NL
Telefoonnummer: 020 820 1140
Stad: Amsterdam
Route: Isaac Gogelweg 2
Postcode: 1051 DB



op zoek naar gerelateerd: Opslagruimte huren bij particulier, Opslag huren, Grote opslagruimte huren
Recensies
Ik maak al een aantal jaren gebruik van deze opslag. Ik heb een 12m3, en tijdens een verbouwing een extra gehuurd. Het personeel is vriendelijk en effectief. Verzoeken worden snel ingewilligd, zoals een opzegging of een wijziging. Het is heel toegankelijk, je rijd je auto door de slagboom en zo naar binnen om gelijk op een van de vele karren te lossen. Min puntje het kan soms druk zijn, er worden parkeer plekken verhuurt aan derden, dus dan is het wel ff puzzelen hoe en waar je auto neer te zetten, maar dat is bv op Zaterdag.
Zeer goede opslagruimtes met competente en aardige medewerkers, die net even dat stapje extra doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. En dat alles op een toplocatie bijna in het centrum. En geloof me, je gaat vaker naar de opslag als dat je van te voren denkt. Ik was blij dat ik niet elke keer naar Sloterdijk moest rijden, om iets op te halen of weg te brengen. En verder is het erg prettig dat je 2x gratis de boedelbak voor een dag mee mag. Een aanrader dus!
schoon, vriendelijk personeel, voldoende parkeerplek voor laden-lossen, kleinschalig wat het prettig maakt, voldoende licht binnen en een veilig gevoel. aanrader! een jaar hier gehuurd, eerder bij shurgard. ik ben dik tevreden over M3 en zou in het vervolg weer bij M3 huren.
Veel kleine bedrijven die wij magazijn stellingen geleverd hebben jalome magazijn inrichting callantsoog
Snel geholpen door de dame alles duidelijk en overzichtelijk en een voordelig tarief voor Amsterdam west
Echt dik tevreden over M3 storage. 1,5 jaar een box gehuurd en altijd vriendelijk geholpen. Ik kan het iedereen aanraden!
Goede faciliteiten. Enige minpuntjes: geen verlichting in de box zelf, geen wandcontactdoos in de buurt voor een loop lamp.
Hele fijne, rustige, aardige plek die bovendien goed betaalbaar en goed bereikbaar is.
vriendelijk personeel. goed bereikbaar. prima ruimtes. al met al zeer tevreden.
Heel goed geregeld hier en met verschillende ruimtes betreft grote voor iedereen zijn prijs.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor M3 self-storage Amsterdam West.

Amsterdam opslagrui̇mten

openingstijden, locatie, vervoer. Isaac Gogelweg 2 amsterdam bagageopslag kaart stadsplattegrond, satellietweergave. M3 self-storage Amsterdam West adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met M3 self-storage Amsterdam West. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over M3 self-storage Amsterdam West delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EazyDrop EazyDrop 2 km Dit plekje heeft een apart plekje in ons leven...
Lock Luggage Storage Amsterdam Lock Luggage Storage Amsterdam 2 km Vertaald door Google We hadden een geweldige ervaring om onze bagage hier op te slaan...
Drop and Go Drop and Go 2 km Slechtste bedrijf ooit als het gaat om hoe ze omgaan met personeel Ik heb er jaren ge...
Boxx On Wheels Boxx On Wheels 4 km Op de dag van verhuizing, zijn onze spullen door toedoen van Boxx on wheels nat gereg...
Verhuisdeal Verhuisdeal 6 km Ik heb twee keer gebruik gemaakt van verhuisdeal24! Het zijn echt toppers ze doen all...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid