facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M Van Kuyk

Adres: 6019 AA Wessem
Telefoonnummer: +31475563295
Stad: Wessem
Postcode: 6019 AA


Recensies
Prima werf/ haven. Je kunt met Frans prima bespreken hoe en wat mogelijk is. Hij denkt goed met je mee en geeft een eerlijk advies. Een aantal van mijn vrienden hebben hier hun vaste ligplaats en zijn ook erg tevreden.
Fijne plaats om aan je boot te werken. Probleem...... de sympathieke eigenaar Frans en overige personeel helpen met het zoeken naar oplossingen. Top zaak! Tot de volgende keer......
Net terug van werf Van Kuyk ,boot laten spuiten en onderwaterschip laten doen,super tevreden,denk dat dit de beste werf in de regio is,waar je nog eerlijk behandeld, en niet waar je onnodig uitgemolken wordt.
Een fijne werf. Super service.
Super haven en ram gezellig..en top eigenaar...
Aanbod van boten is groot maar voor de staat waarin ze verkeren zeker te duur. Elders krijg je voor de halve prijs beter onderhouden boten. Op zich is het een mooie haven maar de ligplaatsen zijn dan ook aan de prijzige kant voor de beginner.
Good services...snel...
Leuke jachthaven.
Hartelijke dank , voor de hulp,raad en het gereedschap , bij "het stranden " AUTOPECH met onze oldtimer ,Citroen HW en wij wensen Frans , zijn Familie en Personeel , een mooie vakantie , tot ziens, Eva en Paul !!
Zeer goede "value for money"! Altijd vriendelijk en behulpzaam beheer, heel blij me!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid