facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-Schmink

M-Schmink

Info

M-Schmink is er voor schminken en het zetten van glittertattoos op locatie, het organiseren van kinderfeestjes en natuurlijk voor de levering van professionele schmink en glittertattoo producten.



"Schminken, glittertattoos, hair feathers en workshops"
Adres: Havikskruid 5, 2914TC Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 06 44 850 342
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Havikskruid 5
Postcode: 2914TC



op zoek naar gerelateerd: Glitterparty, Professionele schmink, Professionele Glitter Tattoo set, Schminken en glittertattoos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marina van Drie - Haar & Visagie Marina van Drie - Haar & Visagie 754 meter De allerbeste kapster van Waddinxveen!! Ik kom er zolang ik hier woon en ze is goed j...
Royal Blizz Royal Blizz 782 meter Spray-Tan, Visagie, Manicure SPA, Hand & Arm Massage & CND Vinylux nagels lakken, Bod...
Younique Hair & Beauty Younique Hair & Beauty 2 km Vertaald door Google Niet tevreden met uw annuleringsbeleid in uw salon. Uw polis zeg...
Recensies
Altijd blij als ik mijn bestelling in de handen heb. Het is gewoon een kadootje! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze altijd vriendelijk zijn ,goede producten , fijne service en zeer behulpzaam. Voor mij geen andere webshop!
Voor mij tot nu toe de beste schminkwebshop. Vriendelijk, zeer goed advies, groot assortiment. Pakje is heel goed aangekomen met leuke cadeautjes erin. Ik ben zo blij dat ik deze webshop ontdekt heb. Voortaan doe ik all mijn aankomende bestellingen bij deze webshop. Echte aanrader!
Altijd leuk om een pakketje weer binnen te krijgen. De pakketjes zien er altijd zo leuk uit! Hele goede producten, snelle levering en ook nog eens heel attent een meelevend. Bedankt voor de goede service. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Fantastische ervaring, alles secuur ingepakt, superleuk cadeau erbij. Ik probeer vanaf nu alles wat ik nodig heb hier te bestellen.
Ik heb al vaker schmink besteld maar ik blijf enthousiast als het pakketje binnen komt. Er zit altijd een presentje bij en nu zelfs met de Sinterklaas een chocolade muis. Echt super service en hele leuke en goede producten.
Schmink besteld, al een paar keer en het pakketje ziet er altijd zo netjes en verzorgd uit als je het open maakt, dan zit er altijd iets leuks bij. Ik ben zeer tevreden over m-schmink.
Ik ben ontzettend blij met 'mschmink. Had hair feathers nodig en na contact via marktplaats was het de volgende dag in huis. Zij kwam met goeie ideeën en ik kreeg nog een sample bij m'n bestelling. Volgende dag in huis. Ik zeg doen! Snel, netjes en empatisch. Van mij een dikke duim.
Super snelle levering. Alles is netjes met zorg verpakt. Ook zat er een leuke kleine attentie bij. Dus zeker aan te raden om hier te bestellen.
Wat een fijne service! Ontzettend goed geholpen door de eigenaresse . Goed advies op maat en gelijk mooie afspraken gemaakt!!! Bedankt!! Ook voor de leuke glitters die exact doen wat ze moeten doen Echt een aanrader
Leuke winkel, eigenaresse weet veel, geeft goede adviezen en denkt mee. De cursus avonden zijn ook een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar M-Schmink met het openbaar vervoer


Nieuwerkerk a/d IJssel, Kroonkruid 200 meter
190
Nieuwerkerk a/d IJssel, Kroonkruid 200 meter
190
Nieuwerkerk a/d IJssel, Begoniaveld 320 meter
190
Nieuwerkerk a/d IJssel, Begoniaveld 430 meter
190

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid