facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M Rental

M Rental

Info

De totaal leverancier uit de Hoeksche Waard. Wij hebben alles om uw feest of evenement compleet te maken. Van catering tot party verhuur. Vanaf ons magazijn in Oud-Beijerland is alles direct uit voorraad leverbaar!



"Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen."
Adres: Edisonstraat 8F, 3261LD Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0654793324
Stad: Oud-Beijerland
Route: Edisonstraat 8F
Postcode: 3261LD



op zoek naar gerelateerd: Biertap huren Hoeksche Waard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Excess events Excess events 1 km Wij zijn een jong en nieuw evenementenbureau die vooral actief is binnen omgeving Rot...
Recensies
Super goede en vriendelijke service. Stonden vrijwel direct per mail en telefonisch klaar bij vragen. Breng service was snel, de uitleg van de spullen heater en toebehoren duidelijk en ook het ophalen ging vlot. Ik zou hier zeker nogmaals spullen huren!
Goede club met verstand van zaken. Prijzen zijn oké. Gewoon goed spul voor een gezellige avond.
Voor onze bruiloft voor de trouwceremonie stoelen gehuurd, bij M Rental. We werden keurig en vriendelijk te woord gestaan door Frank, deze man heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en doet zijn uiterste best om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gehuurde stoelen werden keurig op de door ons afgesproken tijd en door ons aangegeven locatie bezorgd.
We hebben al een aantal keer apparatuur gehuurd bij M Rental voor een bedrijfsfeest. Het contact gaat snel en ze staan altijd klaar om je te helpen met vragen. De apparatuur ziet er netjes en verzorgt uit en is makkelijk te bedienen. M Rental is echt een aanrader als leverancier voor uw feesten.
Super ervaring, echte aanrader! Via via zijn we in contact gekomen met DJ Taz, en we hadden niet veel overleg nodig om te ontdekken dat hij precies onze stijl muziek draait. Van tevoren kregen we nog een lijst met vragen, en de communicatie verliep soepel. Hij was netjes op tijd op onze bruiloft en heeft er een waar feest van gemaakt!
Altijd fijn wanneer een bedrijf met je meedenkt wat goed voor jouw portemonnee en je evenement is en niet per se voor zichzelf. Wederom fijne samenwerking heren waarvoor dank! Tot ziens weer tijdens de winter BBQ!!!
Geweldig goede service gehad door Mrental. Alle spullen netjes op tijd geleverd en opgehaald. Alles even keurig en het contact was goed, zowel via mail als WhatsApp had ik een snelle reactie met vragen. Een aanrader dus voor het huren van spullen als je een feestje geeft.
Fijn om mee samen te werken. Denken graag met je mee en zijn zeer flexibel. Een aanrader!
Super service, ook als je dingen last minute regelt. Kon zelf spullen ophalen op een handige tijdstip. Zijn heel flexibel met terugbreng tijden. Was fijn dat de gasflessen als die ongebruikt zijn terrasverwarmer niet nodig gehad gewoon van de prijs afgehaald konden worden. Super zaak, dus. Hier bestel ik volgende keer weer.
Beste Frank en Anastas, onze allerhartelijkste dank voor de verzorging én ontzorging van ons openingsfeest! Van eten, drinken, aankleding tot de muziek: het was top geregeld. We hebben mede hierdoor van iedere minuut genoten. Ronald en Marisca Urbanus, roma koudetechniek bv
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid