facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-Ray boxsprings, bedden & matrassen

M-Ray boxsprings, bedden & matrassen

Info

Specialisten in kwaliteitsmatrassen & boxsprings.

Showroom in Doetinchem - hotel, B&B of vakantiepark - kleine en grote projecten - meer dan 20 jaar in het vak - persoonlijk advies - betaalbare prijs - aflever- en installatieservice - kom proefliggen.



"Boxsprings & matrassen"
Adres: Industriestraat 5, 7005 AN Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: +31314391844
Stad: Doetinchem
Route: Industriestraat 5
Postcode: 7005 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bedstee Doetinchem De Bedstee Doetinchem 1 km Al eerder dekbedden laten op vullen en een nieuwe tijk stopgezet op advies. Super ser...
Auping Auping 1 km Goed advies gekregen mbt het uitkiezen van een bed. Alle mogelijkheden worden aangeb...
Dusk till Dawn Dusk till Dawn 3 km Dusk till Dawn levert luxueus beddengoed (dekbedden en hoofdkussen) en bedtextiel (de...
Beddentotaalshop Beddentotaalshop 3 km Beddentotaalshop voor al uw kinderbedden, eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, boxs...
Recensies
Geen verkopers praatje, geen addertje onder het gras gewoon een eerlijk hartelijk bedrijf. Kwalitatief hoogwaardig slaapcomfort alleen veel voordeliger als vele concurrenten in de omgeving. Tip.... mocht U op zoek zijn naar een nieuw bed zou ik dit bedrijf zeker bezoeken de kans is groot dat U niet verder hoeft te zoeken.
Na uitgebreid advies en proefliggen een boxspring aangeschaft. Nu meer dan een maand in gebruik, veel nachten heerlijk geslapen! Ik stel voor dat jullie een naamswijziging doorvoeren; Top Matras B.V. Nogmaals bedankt Sjaak!
Ziet er van buiten niet uit zo als je dat zou verwachten van een beddenzaak boxsprings ook de locatie is wat anders. Eenmaal binnen is het echter een verademing. Rust, uitgebreid advies, alles mogelijk en vriendelijk. Bij voorkeur werkt men dan ook op afspraak, je hoeft niet met drie man op een bed te liggen, dat kan privé en in alle rust. Ga er mijn nieuwe boxspring zeker bestellen.
Ik had een boxspring gekocht bij yisk maar na het afrekenen bleek dat ze niet op 3 hoog bezorgen, de koop ongedaan gemaakt en op naar M-ray matrassen. Een mooie boxspring gekocht en 2 dagen later bezorgd en opgezet op 3 hoog dit was geen enkel probleem. Sjaak super bedankt voor deze service
Van Advies tot Afleveren en dikke 10! Het gaat er bij Sjaak niet om een zo duur mogelijk bed snel te verkopen, maar je eerst goed te adviseren. Ik slaap er ondertussen 2 weken in en alles klopt!
Sjaak heeft ons kundig en geduldig geholpen onder het genot van een bakje koffie. Alle mogelijkheden laten zien, verschil in prijs en kwaliteit goed, en onderbouwd, uitgelegd. Gekozen voor een boxspring met 2 hockers. Vandaag is de boxspring netjes geleverd, alles zoals afgesproken. Na verschillende beddenwinkels te hebben bezocht, en daar vooral teleurgesteld te zijn zowel in kundigheid als levertijd en prijs/ kwaliteit, voelde M-Ray als een warm bad. Een absolute aanrader!
Vorig jaar oktober zijn we bij M-Ray hartelijk ontvangen door Sjaak om een nieuwe boxspring uit te zoeken. We hebben onze wensen met hem besproken onder het genot van een bakje koffie. In de showroom hebben we proefgelegen op verschillende matrassen en toppers. Het advies van M-Ray heeft ervoor gezorgd dat we een goede keus konden maken tussen de matrassen met bijbehorende topper. Ook is er voldoende keus tussen de stoffen en aankleding van het hoofdbord, dat resulteerde in een mooi design. De boxspring is conform afspraak snel geleverd en netjes opgebouwd door M-Ray. We hebben de boxspring nu ruim een half jaar en zijn dik tevreden. Het bed ligt goed, geen last van rugpijn meer. Het voldoet ruim aan onze verwachtingen. Sjaak, nogmaals bedankt voor het goede advies en service! Wij bevelen M-Ray zeker aan. Groetjes, Rick en Jolice uit Didam
Na goed advies, waar echt de tijd voor wordt genomen, hebben we een mooie boxspring samengesteld. Alles is mogelijk! Extra hoog hoofdbord, supermooie stof in de kleur passend bij de rest van de slaapkamer, stevig matras, fijne topper, alles elektrisch verstelbaar en ook niet onbelangrijk een hele snelle levering! Alles is met twee man keurig netjes geïnstalleerd, zodat je ook direct kunt zien of alles naar wens is! Na een paar weken heerlijk in ons nieuwe bed geslapen te hebben, kan ik nu zeggen: Top Ray!!! Bedankt!! Mocht iemand op zoek zijn naar een nieuw bed, zou ik zeker even gaan kijken!
We slapen nu alweer twee weken heerlijk op onze prachtige boxspring gekocht bij M-ray. Voordat we tot aanschaf over zijn gegaan hebben we eerst uitvoerig allerlei matrassen uitgeprobeerd bij m ray en op advies van Sjaak uiteindelijk de boxspring met de juiste matrassen aangeschaft. Sjaak had alle tijd voor ons, zijn zeker minstens 3 uur binnen geweest, en hij heeft zeer veel kennis van alle verschillende soorten matrassen, bedden en stoffen. Top bedrijf met top service.
Wat genieten wij van ons nieuwe bed ! Er is veel tijd en aandacht genomen om ons van het juiste advies te voorzien, de communicatie betreft de levering verliep uitstekend. Dit bedrijf gaf ons het gevoel dat er serieus geluisterd werd naar onze wensen waardoor wij dit bedrijf zeker zullen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid