facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-IT Services

M-IT Services

Info

Als je geweldige diensten verricht. Ben je zeker van geweldige resultaten.



"Loop je te worstelen met je IT en heb je het gevoel dat het je eerder vertraagd dan dat het voor je bedrijf werkt?Dan is dit het juiste moment om met ons in contact te komen, want dan kunnen wij je het beste helpen om je IT te transformeren van je huidige situatie naar een situatie waarin IT-systemen weer geïntegreerd zijn, goed werken en die bedrijfsgroei ondersteunen in plaats van afremmen."
Adres: Achterste Groes 13, 5384VG Heesch
Telefoonnummer: 0412-744300
Stad: Heesch
Route: Achterste Groes 13
Postcode: 5384VG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Wij zijn recentelijk naar volle tevredenheid overgestapt op docking stations. De tijd tussen de aanvraag, levering en migratie is super snel verlopen. We hebben zeer fijn contact en ondersteuning hierbij gehad van Pascal van Tiggelen. Migratie heeft zonder problemen plaatsgevonden en is feilloos verlopen zonder enkele storing of hapering. We zijn erg blij met het advies van Pascal om over te stappen op docking stations. Werkt veel efficienter en heeft veel gebruiks gemakken. Kortom wij zijn erg tevreden over de services en support van M-it services.
Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze hebben alle tijd genomen om mij uit te leggen wat het pakket "Altijd Veilig in Bedrijf" inhoudt en mij volledig kunnen overtuigen hoe belangrijk het is om, zeker in deze tijd, een pc te hebben die aan alle kanten veilig is. Ze denken helemaal mee bij de overstap en kiezen hiervoor een moment dat voor mij fijn was, het verliep vlot. Toen ik daarna tegen vragen aan liep, werden deze meteen opgepakt en verholpen. Echt super! Ook nu ik een tijdje op mijn nieuwe pc werk, loop ik wel eens tegen vragen aan, ik kan bellen, mailen en binnen no-time wordt dit ook opgelost of beantwoord, echt super! Het voelt goed dat al mijn gegevens nu veilig zijn, dat ik altijd terecht kan met ICT vragen, dat mijn pc altijd up to date is en ik dus ontzorgt ben op dit gebied!
Namens TRAST BV: Prima ervaring met de Hosted Exchange service van MITServ; d.w.z. van aanvraag tot oplevering en ondersteuning achteraf perfect geholpen!
Erpologic BV gebruikt een aantal Virtual Private Servers van MITServ. De performance is uitstekend. MITServ maakt het waar: Een prima product en een uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid