facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M'EAT

M'EAT

Info

Restaurant & Bar / Fresh & Homemade / Big Green Egg BBQ's / Lunch / Evening dining / Quick bite & sunny terrace / Relax & Enjoy / Casual & Surprising / Hospitable & More..

Geschiedenis

M'EAT-Bar&Grill = Let's Meet and Eat



"FROM M’EAT WITH LOFFKleine jongens worden groot. Dus vinden wij het tijd voor een nieuwe beleving, een nieuw interieur én een nieuwe naam. Een nieuwe naam die beter bij ons past.M’EAT krijgt een ander jasje, in the name of LOFF! Maar voor de rest blijven we gewoon ons oude vertrouwde zelf. Dus ook Loff staat voor mooie verfijnde gerechten van de Big Green EGG. Geserveerd met lekkere drankjes en cocktails en een heleboel Brabantse gezelligheid! FEEL THE LOFF.’ CENTRUM DEN BOSCH FEEL THE LOFF & , & l"
Adres: Minderbroedersstraat 22 , 's-Hertogenbosch 5211 EL, NL
Telefoonnummer: 073 204 8038
ln.hcsobned-taem@ofni
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Minderbroedersstraat 22
Postcode: 5211 EL


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 13:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: m'eat den bosch, dagschotel sint martens latem, m'eat antwerpen, restaurants sint martens latem dorp, m-eat mechelen, bistro kortrijksesteenweg, restaurant sint martens latem, restaurant deurle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M'EAT Bar&Grill M'EAT Bar&Grill 3 meter Het restaurant heeft een andere naam gekregen. Het heet nu LOFF. De lunch kaart is ie...
Bar35 Bar35 207 meter Aantal keer hier geweest en ben telkens toch net niet helemaal overtuigd van het eten...
Recensies
Wauw! Heerlijk gegeten bij m’eat. Eerst wat borrel hapjes met lekkere wijn, toen toch besloten ook wat te eten en daar heb ik geen spijt van. Eendenborst uit een braadzak van de greenegg met risotto, heerlijk! Hele vriendelijk bediening! Leuke sfeer. Dessert komt niet op een menukaart maar ze komen met een grote schaal bij je langs, daar kies je iets van. Heel leuk! Prijs-kwaliteit echt top! Als ik dit restaurant bij mij om de hoek zou hebben, zou ik er vaak te vinden zijn! Complimenten!
Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bediening en leuke presentatie van de gerechten! We hadden de 3-gangen menu en de vlees was super lekker! Zeker een aanrader!
Hele gezellig, wel niet te druk, eetrestaurant waar je een prima en snelle bediening zult aantreffen met verstand van vlees. De uitleg over en de berijding van het vlees is echt top.
Toevallig op deze restaurant gestuit. Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Zag veel kleine kinderen, ze hebben hier ook een leuke soort happymeal menu. Alles of bijna alles wordt op 2 hele grote Green Eggs bereid. Wij hadden eend en steak, gewoon verrukkelijk!! Nog lekkerder dan van een normale barbeque. Aparte desserts, deze komen ook vanuit de Green Egg. De banaan is een aanrader. Reserveren is wel een must.
Lekker goed stuk vlees en alles bereid op de green erg. Gezellige tent en leuk concept zo te bereiden op green egg.
Leuk restaurant, eten wordt voornamelijk bereid op Green Eggs. Flinke porties. Lekkere cocktails. Prima gegeten en uiteraard midden in het prachtige ‘s-Hertogenbosch!
Het restaurant heeft een andere naam gekregen. Het heet nu LOFF. De lunch kaart is iets kleiner geworden maar het smaakt nog steeds heerlijk. De sfeer vind ik wat minder.Eten: 5/5
Heerlijke dry aged steak gehad. Prachtig vlees en perfect bereid.
Lekker gegeten en fijn personeel. Zowel de hamburger als de pasta vielen goed in de smaak. Ook het toetje was een succes.
Eten was erg goed voor 3 van 4. Voor één persoon was de bruschetta aangebrand en het hoofdgerecht salade had geitenkaas die bijna oneetbaar gerookt was had zelf de cote de beauf, en heb de geitenkaas geprobeerd, vond het zelf ook erg moeilijk eetbaar, en ik eet pure blauwaderkaas. Toen we dit aangaven was de reactie "ow, okay". De andere drie hebben overigens erg goed gegeten, de dim sum was erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid