facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-design Maasland

M-design Maasland

Info

M-design maakt het mooi met gepersonaliseerde unieke logo's, huisstijlen, advertenties, posters, folders, flyers, stickers, reclameborden, autobeletteringen, carwrapping en gevelreclame.



"M-design maakt het mooi! M-design kenmerkt zich door de combinatie van ambachtelijk vakmanschap en gedurfd creëren."
Adres: 's Prinsensingel 14, 3155 VL Maasland
Telefoonnummer: 010 5924962
Stad: Maasland
Route: 's Prinsensingel 14
Postcode: 3155 VL


Recensies
M-Design is een organisatie waar je op kunt bouwen. Invistra bestelde hier overhemden en shirts met bedrukking. De snelle, prettige en professionele wijze van handelen was top. Judy, hartelijk dank!
Ik ben heel blij dat ik via mijn netwerk bij Judy terecht ben gekomen! Judy geeft ontzettend veel energie, heeft verstand van haar vak en is heel creatief. Bij M-design krijg je een hele unieke huisstijl. Ik ben bij M-design gestart met het aanpassen van mijn huisstijl: logo, visitekaartje, briefpapier. Ondertussen werken we ook aan trainingsmaterialen en social media uitingen. Ik kijk uit naar alle andere projecten die we in de toekomst nog samen op gaan pakken!
Ik zocht een grafisch vormgever die anders denkt. Die mijn idee op een verrassende manier vertaalt. Die het ontwerp laat opvallen en zorgt dat het verwachtingen overstijgt. Gevonden! Judy weet feilloos mijn idee in mijn koppie te vertalen in designs die bruut zijn. Elke keer krijg ik een dikke glimlach op mijn gezicht van het resultaat. Judy begrijpt hoe je de fundering van je bedrijf matcht met de juiste visuele identiteit. Ze vraagt door, denkt mee en adviseert. Ze is enorm enthousiast en betrokken. Ofwel, deze brute designer beveel ik zeker aan!
Jan en Judy zijn bijzonder enthousiast en creatief. Ze nemen alle tijd om langs te komen, goed naar je te luisteren en gaan dan weg om na te denken over een goed voorstel. Vervolgens word je verrast met frisse ideeën en meerdere opties. De kwaliteit van het geleverde werk is heel goed.
Wij hebben onze bedrijfsauto laten bestickeren door M-design. Wat waren we enthousiast toen hij weer terug gebracht werd! Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Het Team van Aanhuis Jongebreur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid