facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lyanne Metz Makelaardij voor de Vechtstreek NVM-Wonen

Lyanne Metz Makelaardij voor de Vechtstreek NVM-Wonen

Info

Lyanne Metz Makelaardij
Lyanne Metz RM/RT
Beëdigd makelaar/taxateur o.z.

Bel of mail ons, wij zijn u ook graag buiten onze openingstijden van dienst!

Geschiedenis

U zoekt een huis in Breukelen en omgeving. Of wilt u juist uw huis of woonark verkopen/verhuren? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn degelijk en traditioneel makelaarskantoor, waar wij enthousiast met hart en ziel vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Persoonlijke aandacht en direct contact met de klant is de basis van onze succesvolle samenwerking. U kunt bij ons terecht met uw woonwensen; wij weten waarover we praten en staan u zo goed mogelijk bij in het proces van aankoop of verkoop. Dat is onze dagelijkse bezigheid: wij doen niets bijzonders. Wij zijn alleen succesvol omdat we gewone dingen heel bijzonder doen.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30. Buiten kantooruren komen we graag, op afspraak, bij u langs. In de avonduren en in het weekend zijn wij ook beschikbaar om met u woningen te bezoeken.



"Een eigen huis is een waardevol bezit. Logisch dat je daar aandacht aan besteedt, zeker als het gaat om een aankoop of een verkoop. Wij bieden alle ondersteuning die je maar wenst. Deskundig, persoonlijk en zorgvuldig. Transparantie daarbij is voor ons essentieel.Onze aanpak en werkwijze is wezenlijk anders; makelen met aandacht, persoonlijke flair en de female touch. De lat ligt hoog. Ons kantoor wil topkwaliteit en service blijven leverenJe kunt bij ons terecht met al je woonwensen; wij weten waarover we praten en staan je zo goed mogelijk bij in het proces van aan- en/of verkoop. Dat is immers onze dagelijkse bezigheid: wij doen niets bijzonders. Wij zijn alleen succesvol omdat we gewone dingen bijzonder doen."
Adres: Straatweg 116, 3621 BT Breukelen
Telefoonnummer: 0346565090
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 116
Postcode: 3621 BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koop Lenstra Makelaars Koop Lenstra Makelaars 93 meter Makelaar Koop Lenstra, Is een Makelaar die zijn afspraken nakomt en zelf ook met sugg...
Recensies
Onze ervaringen met Lyanne, Sophie en Bo zijn zeer positief. Vanaf het begin nemen ze je mee in elk deel van het proces, de terugkoppeling is snel, het advies is gedegen en realistisch en we hebben echt het gevoel gehad dat ze altijd de “extra mile”gaan. Dit hebben wij niet alleen ervaren als verkopers, maar ook als kopers toendertijd wij het huis via Lyanne gekocht hebben. Dank voor alles, jullie zijn een top team!
De ervaringen met Lyanne Metz Garantiemakelaars zijn zeer positief. Klantvriendelijk, professioneel, vakkundig, goede adviezen enz. Zelfs in de huidige kopersmarkt is de verkoop van het huis geheel naar wens verlopen. Een heel fijn team om mee samen te werken.
Waar te beginnen met dit geweldig team bij Lyanne Metz Garantiemakelaar? Geen vraag is teveel, geen mail blijft onbeantwoord, er wordt snel, eerlijk en effectief gehandeld en het is één en al service voor zowel de koper als de verkoper. Heel veel dank voor de goede zorgen, jullie zijn geweldig!
Een fijne ervaring gehad met Lyanne en haar team. De woorden die wij vinden passen bij deze makelaar zijn de volgende: professioneel, deskundig, service gericht en meedenkend met de klant. Wij zullen Lyanne en haar team dan ook aanbevelen aan derden. Ons huis is op professionele en deskundig manier verkocht. Met vriendelijke groet, fam. de Wit
Lyanne Metz heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning. We hebben haar en haar collega’s als zeer vakkundig en behulpzaam ervaren. Lyanne Metz was bij het orientatiegesprek goed voorbereid en wist ons te overtuigen en haar vertrouwen te geven. Zo is bijvoorbeeld de prijsbepaling op basis van een goede analyse gemaakt. We hadden na elke bezichtiging een informatieve en goede terugkoppeling gekregen. Het huis is snel verkocht! De samenwerking was top!
Ik had oorspronkelijk een kennismakingsgesprek met Lyanne gepland voor hulp bij het zoeken en aankopen van een woning in Breukelen. Toevallig zag ik vlak daarvoor zelf een enorm leuk huis op Funda. Lyanne heeft me allereerst eerlijk en goed geïnformeerd over de markt, me vervolgens een vrijblijvend zetje gegeven om het huis eerst zelf eens te gaan bekijken en daarna heeft ze me prettig en professioneel begeleid in de -geslaagde!- aankoop van het huis. We maken het samen nog even "af" tijdens de overdracht later. Wat ik naast haar professionaliteit, kennis van de lokale markt en redelijke vergoeding waardeer, is haar directe eerlijkheid en humor. De match was er vanaf de eerste minuut. En: voor de eerste keer na veel overigens ook goede ervaring met mannelijke makelaars eens bewust gekozen voor een vrouwelijke makelaar. Beviel me goed, minder toelichting nodig ; Top!
Afgelopen week ons huis verkocht met het team van Lyanne Metz. Ons procesvan de verkoop begon in 2021 en Lyanne schatte erg snel in dat wij vooral duidelijkheid en helderheid nodig hadden. Begeleiding tot in detail eigenlijk. Zo gezegd zo gedaan, we hebben werkelijk nergens aan hoeven denken en konden alles loslaten. Heel erg fijn en leuk team, super bedankt voor de heerlijke verkoop. Groeten en liefs....
Lyanne, Sophie en Bo, dank jullie wel voor een zeer prettige samenwerking en snelle verkoop. Wat hebben jullie een goed team, vriendelijk, warm, professioneel en snel reageren op vragen. We raden jullie zeker aan bij vrienden en familie in Breukelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid