facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LVM Sports

LVM Sports

Info

Geschiedenis

LVM Sports

Fysiotherapie
Personal training
Performance training
Lifestyle coaching

Adres: Iepenlaan 133-A, 1161TC Zwanenburg
Telefoonnummer: 0614345744
Stad: Zwanenburg
Route: Iepenlaan 133-A
Postcode: 1161TC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Zwanenburg Fysiotherapie Zwanenburg 858 meter Fysiotherapie Zwanenburg is gevestigd in Fitnesscentrum Zwanenburg. Wij hebben daar m...
Recensies
Leroy is een zeer aardige, maar doch zeer gedreven en professionele fysio / sport performance trainer. Mijn zoon heeft meerdere sessie bij hem mogen doen en is zichtbaar vooruit gegaan. Bijzondere oefeningen welke altijd effectief en doeltreffend waren. Weet zelf de oefeningen goed uit te leggen. Ook heeft hij mijn zoon naar een hoger level gekregen om het beste uit zijn sport te halen. Ruimte en apparatuur is Top. Dank voor alles en keep up the good work!
Het doelgerichte trainen van LVM sports heeft mijn knie blessure verholpen! Leroy heeft veel kennis over het lichaam, hierdoor kan hij heel goed gericht trainen. Zijn kennis en persoonlijkheid hebben mij enorm geholpen bij mijn revalidatie periode. Het is tenslotte een zware periode, waarbij alle positiviteit van je fysio erg goed van pas komt!
Leroy is een gedreven, en professionele fysio. Hij heeft mij na een zware enkel operatie geholpen om weer fit en mobiel te worden. Zijn enthousiasme, positieve instelling en professionele apparatuur, hebben er voor gezorgd dat ik met sprongen vooruit ga!
Leroy is een serieuze professional. Zijn benadering is anders dan een standaard behandeling. Hij leerde mij snel en goed mijn doelstelling te behalen. Zijn vertrouwen in het plan, in mij en zijn positieve attitude maakte het verschil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid