facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LuxxOut

LuxxOut

Info

Maximaal genieten van uw tuin, terras of balkon? Dat kan met de producten van LuxxOut.

Geschiedenis

Ontspan uit de wind of felle zon dankzij onze innovatieve terrasschermen. Creëer verkoelende schaduw op uw terras met een sfeervolle terrasoverkapping. Kom volledig tot rust in uw comfortabele hangmat. Of haal het huiskamergevoel naar buiten met een luxe terrastapijt. En op koudere dagen? Dan blijft het buiten behaaglijk dankzij onze knusse terrasverwarmer. Genieten!

Maximaal genieten van het buitenleven.
Van uw tuin, terras en balkon wilt u zolang en zoveel mogelijk genieten. Daarom ontwikkelt LuxxOut vanaf 2009 producten die weersomstandigheden verzachten en uw buitenleven verrijken. Functioneel design van de allerhoogste kwaliteit. Een LuxxOut-product is een luxe bezit en een echte meerwaarde voor uw buitenleven!

Eenvoudige montage.
Bij LuxxOut geloven we in de kracht van de eenvoud. Gebruiksvriendelijke producten, makkelijk te monteren dankzij een helder stappenplan. Het grote genieten kan snel beginnen!



"Van uw tuin, terras en balkon wilt u zolang en zoveel mogelijk genieten. Daarom ontwikkelt LuxxOut vanaf 2009 producten die weersomstandigheden verzachten en uw buitenleven verrijken."
Adres: Anthonie Fokkerstraat 41, 3772MP Barneveld
Telefoonnummer: +31(0)342-490699
Stad: Barneveld
Route: Anthonie Fokkerstraat 41
Postcode: 3772MP



op zoek naar gerelateerd: Windscherm 180x400, LuxxOut Vita, LuxxOut Solem, LuxxOut Solem montage, Pergola aluminium, Umbra Zonwering, Oprolbaar windscherm 450 cm, Pergola zonwering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aluminium Pergola Aluminium Pergola 0 meter Aluminium Pergola: de mooiste meters in je tuin. Dankzij een splinternieuw systeem bo...
Recensies
Dank voor de samenwerking, keer op keer. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en prettige werksfeer. En als er al wat is wordt het keurig opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid