facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LUXPA

LUXPA

Info

Your Personal Wellness Experience



"Your Personal Wellness Experience"
Adres: Burgemeester Coxlaan 5, 5591 EN Heeze
Telefoonnummer: 040 - 73 70 341
ln.apxul@olleh
Stad: Heeze
Route: Burgemeester Coxlaan 5
Postcode: 5591 EN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:30
Dinsdag: 08:30 - 23:30
Woensdag: 08:30 - 23:30
Donderdag: 08:30 - 23:30
Vrijdag: 08:30 - 23:30
Zaterdag: 08:30 - 23:30
Zondag: 08:30 - 23:30

Recensies
1 ster te veel. Ben er niet geweest & de miserie is zo al begonnen. Ik ben al een week aan het wachten op een antwoord. Ik heb ze per mail, telefonisch & via social media proberen bereiken maar tevergeefs. Ondanks ze mijn bericht gelezen hebben via FB nemen ze de moeite niet eens om terug te reageren. Bah bah, dikke schande.
Heerlijke prive-sauna. Het all-in concept is erg fijn van badjas tot koffie , hapjes, drankje en scrubzout aan alles is gedacht. En alles even schoon en hygiënisch. Erg vriendelijke gastvrouw ook , kortom een aanrader!
Echt geweldig! Heerlijk tot rust komen onder het genot van een hapje, drankje in de jacuzzie, infra rood cabine en sauna. Echt niets aan toe te voegen.
Wauw wat was het heerlijk hier. Alles der op en der aan. Badjas, handdoeken, lekkere drankjes met een hapje, niks ontbrak! En niet geheel onbelangrijk hygiëne, dat was op en top schoon. Dus zeker een aanrader. De gastvrouw was heel gastvrij, aardig en gaf een goede rondleiding.
Voor een speciale gelegenheid boekte ik Luxpa. Deze wellness is van alle gemakken voorzien en een extra genot door de overheerlijke hapjes en drankjes. Het is schoon, overal liggen fijne handdoeken en er is heerlijke douchegel, strubzout en vegan bodylotion aanwezig. Je hoeft zelf niks mee te nemen en is allemaal bij de prijs inbegrepen. Deze wellness is trouwens ideaal te combineren met een bezoek aan een van de restaurants in het dorp! Perfect relax dagje uit.
AANRADER! Luxpa is een prive wellness waar je écht kunt 'afschakelen'. De ruimte is voorzien van alle gemakken en tot op het kleinste detail is er aandacht besteed aan kwaliteit. Bovendien is het heel erg proper! Het personeel is gastvrij, behulpzaam en respecteert eenieders privacy. Reserveren en betalen kan volledig op een gebruiksvriendelijke manier online via de website, wel zo handig! Ik kan Luxpa aan iedereen aanbevelen!
Een bijzonder concept met een fijne service. De mensen van Luxpa laten merken dat ze er alles aan doen om de ervaring compleet te maken, ook bij bijzondere wensen. Die persoonlijke benadering maakt het erg de moeite waard om Luxpa een bezoekje te brengen.
Zeer vriendelijke gastvrouw. Professioneel, netjes, schoon en veel privacy. Alle voorzieningen beschikbaar. Keuze uit meerdere geurtjes. Wij komen na deze indruk veel vaker langs.
Je werd heel vriendelijk ontvangen. En het ziet er allemaal super mooi en afgewerkt uit. Is zeker een aanrader!
Erg mooie privé wellness dichtbij Eindhoven. Heel schoon en professioneel, kom hier zeker weer een keer terug binnenkort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid