facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxaflex Nederland BV

Adres: Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184674100
Stad: Hardinxveld



op zoek naar gerelateerd: Luxaflex telefoonnummer, Luxaflex prijzen, Luxaflex dealer, Luxaflex dealer info, Luxaflex kleuren, Luxaflex kopen, Luxaflex jaloezie, Luxaflex prijslijst pdf
Recensies
Inmiddels 2 schuif dubbele hordeur De geleide touwtjes lopen zichtbaar niet waterpas. Luxaflex zou de vervanging zelf komen monteren, maar lieten het toch over aan de dealer. De vervanging was net zo scheef als de 1e. Monteur van de dealer zag dit zelf, maar Luxaflex komt na 1,5 week bij hen terug dat ze foto's moeten hebben. Geen vertrouwen in hun eigen dealer dus, als Luxaflex zich aan de afspraak had gehouden hadden ze het gelijk zelf kunnen zien. Slechte service voor een duur merk Inmiddels ruim 4 maanden verder zonder gewenste oplossing.
Ik werk voor Luxaflex,en met Luxaflex... Voor mij het perfecte merk,voor alle raamdecoratie en ,zonwering .
Mooie locatie. Altijd goed om de producten die je verkoopt te zien en alle info over te krijgen
Luxaflex Duet aangeschaft in Volendam MF design na drie weken was deze Duet stuk . De desbetreffende winkel was met de noorderzon vertrokken met achterlating van ontevreden klanten . Uiteindelijk heeft de service monteur van Luxaflex Nederland de boel gerepareerd. Zeer tevreden over de service van Luxaflex . Top !!
Wat een vreselijk bedrijf. Heb veel producten afgenomen 6 weken geleden en heb Mega View product wat niet dicht en niet open kan. Onze toeleverancier gebeld, en die hebben contact opgenomen met Luxaflex zonder resultaat. We worden niet teruggebeld. Ze blijven hameren over een veiligeheidskoortje en zijn bang dat ze een claim aan hun broek krijgen. Terwijl dit helemaal niet van toepassing is. Het gaat om een niet werkend product en niet om een veiligheidskoortje. ik heb ze zelfs van een video voorzien van het niet werkend product. Vanwege hun veiligeheidkoortje verhaal willen ze de reparatie niet op locatie uitvoeren. Bizar dit. Gevolg, 4 weken zonder raambekleding als het niet langer is en hopen dat het in goede staat weer terug komt. Ben er klaar mee. Koop liever nog een product bij BECE. Daar word je wel serieus genomen. Jammer van al het geld wat we er in hebben gestoken. We zijn nog lang niet klaar met raambekleding, maar NIETS meer van Luxaflex.
3 jaar geleden raambekleding van luxaflex gekocht met afstandsbediening; de gordijnen gaan niet meer open; met de hand gaat niet. De afdeling service heeft geen tijd; wij zitten nu al 4 dagen en met de gordijnen dicht; nog steeds geen afspraak om het probleem te verhelpen. Misschien bellen ze volgende week om een afspraak te maken. Dit is de laatste keer dat ik iets van Luxaflex heb gekocht!
Klein onderzoekje gedaan, omdat de ontevreden reviews uitgebreide toelichting geven en de tevreden reviews helemaal geen toelichting hebben. Wat blijkt: van de 50 reviews tot nu toe zijn er 30 discutabel te noemen. De meesten hiervan zijn werkzaam bij Luxaflex zelf, Luxaflex-dealer of anderszins verbonden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor 25x 5 sterren, en 5x 4 sterren. Allen zonder toelichting. Van de resterende 20 waarschijnlijke klanten, is de helft ontevreden. Ook wij review nr 51 zijn momenteel nog niet tevreden, en na 3 verkeerde leveringen wachten we nog steeds op de juiste oplossing al een half jaar. Wat extra kwaliteitscontrole zou geen overbodige luxe zijn. En een naaiatelier dat minimaal de basisbeginselen onder de knie heeft. Voor het prijskaartje wat eraan hangt, verwacht je meer. Veel meer. Zeker als het al een paar keer fout gegaan is. Ik geef maar 1 ster, ondanks dat het op zich mooie producten zijn, en we tevreden zijn over hetgeen er nu hangt. En mogelijk helemaal als we alles eindelijk compleet hebben. Maar als je je service-organisatie niet op orde hebt, èn je ook nog eens sjoemelt met reviews, dan verdien je alsnog geen goede review. Een goede review moet je verdienen, krijgen van echte klanten, en niet zelf faken. Tip voor Luxaflex: Natuurlijk is het makkelijker om reviews op te krikken. Maar de service zelf verbeteren is wel slimmer. En klantgerichter. En beter voor het merk. En vooral: eerlijker.
Wat een slechte service. Hebben nu bijna 2 jaar power view vouwgordijnen maar wat maken die dingen een herrie. Bij Luxaflex getracht een service melding te doen maar dit kan alleen via de leverende dealer. Ook zij hebben al 2 meldingen gedaan maar nog steeds geen reactie van Luxaflex. Zeer teleurstellend! Mocht je elektrisch te openen gordijnen willen dan zou ik Somfy overwegen. Hangt bij mijn moeder en is veel stiller dan Luxaflex en kan in bijna ieder vouwgordijn. Bediening van de Powerview vindt ik wel makkelijker.
Wat een vreselijk slecht georganiseerd bedrijf. 8 weken geleden houten jaloezieën besteld en nu komen ze na acht weken met het bericht dat het nog 14 weken gaat duren. En dan schuiven ze het af op een fabriek in Tsjechië. Zo'n duur merk en dan de zaken zo slecht voor elkaar hebben. Haal dan de productie naar Nederland. Schandalig.
In september 2018 voor dertien ramen Luxaflex Duettes besteld. We kregen niet de bestelde producten geen top down/bottum up en bovendien lieten de bevestigingsrails allemaal los met schade aan muren en onze parketvloer tot gevolg. We hebben maanden moeten wachten voordat de Duettes werden teruggenomen. In augustus 2019 ! eindelijk de juiste Duettes ontvangen, maar binnen een uur lieten de rails alweer los. Luxaflex de heer Van den Hout was niet bereid de problemen op te lossen en kwam niet verder dan ons door te verwijzen naar de dealer terwijl hun product gewoon ondeugdelijk is. Na een jaar hebben we de overeenkomst met de dealer opgezegd. Zeer slechte ervaring dus met Luxaflex. van een A-merk zou je meer service en meedenken verwachten. Voor mij nooit meer dit B-merk dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid