facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lutscher Alm

Lutscher Alm

Info

Lekker eten in Oostenrijkse sfeer!

Geschiedenis

Bij de Lutscher Alm kunt u al meer dan 16 jaar sfeervol, betaalbaar en vooral lekker eten in Oostenrijkse sfeer. Kom gezellig bij ons eten en laat u bedienen door ons personeel, geheel in stijl gekleed in 'dirndl' en 'lederhosen'.

Adres: Lossersestraat 189, 7525 PE Losser (gemeente)
Telefoonnummer: 0534354424
ln.mlarehcstul@ofni
Stad: Losser
Route: Lossersestraat 189
Postcode: 7525 PE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: lutscher alm menukaart, lutscher alm social deal, lutscher alm reserveren, lutscher alm openingstijden, eigenaar lutscher alm, lutscher alm apres ski, lutscher alm afhaal, lutscher alm recensie
Recensies
Bij Lutcher Alm waan je je in een Oostenrijkse skihut. Je ziet veel hout om je heen, alles is warm aangekleed. Met mijn vrouw en 2 dochters hebben we hier heerlijk gegeten. Bij binnenkomst eerst controle op qr-codes. Toen we zaten kregen we stokbrood met 2 sausjes, dit was van het huis, netjes! I.p.v. bier voor de rode huiswijn gekozen en die was goed te drinken, de hoeveelheidin het glas was ook zeker voldoende. We hebben allemaal een voorgerecht gehad, daarna een hoofdgerecht. De kinderen hadden spareribs, een medium portie 1 streng, dit was ruim voldoende. Mijn vrouw had een varkenshaas saté en ik een tournedos. De tournedos had van mij iets groter mogen zijn, maar hij smaakte wel prima. Er werden groente en frietjes bij geserveerd, de porties waren verder voldoende. Als toetje hadden we ijs met cheesecake of tiramisu. Tussendoor werd er eventjes gedanst twee dames van de bediening of er werd accordeon gespeeld. Hoeft van mij niet persé, maar je wordt er wel vrolijk van! Nou maak ik zelf normaal foto's van het eten, maar dat was ik nu vergeten. Maar mijn oudste dochter had hier wel aan gedacht! Dus deze maar toegevoegd. Voor herhaling vatbaar!
Je hebt van die restaurants waar alles op z'n plek valt... Geweldig eten, erg vriendelijke bediening en een geweldige sfeer, Lutscher Alm heeft alles. We hebben hier een topavond gehad. Ja het is wat prijziger, maar het is het echt waard!
De porties waren zeer goed en het vlees ook super mals. Een echte aanrader is de tournedos. De bediening was erg vriendelijk en je krijgt gratis brood met sausjes bij je aperitief. Helaas waren ze onze bestelling vergeten klaar te maken, waardoor we zeer zeer lang moesten wachten. Niet zo fijn als je met kinderen bent.
Heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel Aanrader!!
Heerlijk eten, vriendelijk personeel leuk restaurant
Lekker gegeten. Leuke bediening en gezellige sfeer.
Je waant je in Oostenrijk wanneer je hier naar binnen stapt. Een leuke aankleding, prachtige open keuken en heerlijk eten! Er was vanavond ook leuk entertainment door de mensen van Lutscher Alm! Hou je van Oostenrijkse gezelligheid, lekker eten en je bent in de buurt dan kan ik je dit restaurant zeker aanbevelen. Bedankt voor de gezellige avond, we hebben heerlijk gegeten en komen graag nog eens!
Geheel in Oostenrijkse sfeer ingericht restaurant. Qua prijs/kwaliteitverhouding was het eten goed. Niet hoogstaand maar wel lekker. Bediening is vlot en snel, soms zelfs iets te snel ze willen hier graag drankjes verkopen. Het dansje van twee ongemakkelijk aandoende meisjes uit de bediening hoeft van mij niet perse. Stoelen zijn erg hard en er volgens mij speciaal voor gekocht dat je binnen 1,5 uur weg wilt want dan zit je gewoon niet meer lekker. Prima plek voor groepen.
Heerlijk dineren met een unieke sfeer. Voor mij het leukste restaurant!
Heerlijk gegeten. Op zaterdagavond volle bak. Mooi weer, dus lekker met de hele groep buiten. Vriendelijke bediening, maar vanwege drukte ? beetje trage bezorging drankjes. Sfeervolle ambiance met leuke Tiroler Musik deels live. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lutscher Alm.

Losser steakhouse

openingstijden, locatie, vervoer. Lossersestraat 189 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lutscher Alm adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lutscher Alm. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lutscher Alm delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid