facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lutim

Info
Lutim helpt jou om jouw doelen te bepalen en te behalen. Wij luisteren naar jouw wensen. Wij Maken Jouw Communicatie

Geschiedenis
Wij kijken kritisch naar je organisatie. Werken samen aan betere zichtbaarheid door je unieke kwaliteiten uit te lichten in ijzersterke crossmediale communicatie. Dat is wat wij doen. Dat is Lutim.
Wij maken jouw communicatie!

"Lutim is een creatief mediabureau uit Zutphen. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken kritisch naar jouw organisatie. Samen werken we aan een betere zichtbaarheid voor jouw organisatie door jouw unieke kwaliteiten uit te lichten in ijzersterke crossmediale communicatie.Wij ondersteunen bedrijven bij al hun media uitingen. Een Mediabureau dat graag adviseert en scherp inkoopt. We leveren meerwaarde, op elk onderdeel, van strategie tot de productie. Van landelijke TV-campagne tot lokale zichtbaarheid.Wij maken jouw communicatie!"
Adres: Pollaan 60-1, 7202 BX, Zutphen
Telefoonnummer: 0575218110
ln.mitul@ofni
Stad: Zutphen
Route: Pollaan 60-1
Postcode: 7202 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YACY YACY 229 meter Grafisch ontwerper & student aan het Cibap Zwolle
Create-by Create-by 3 km Wij zijn een creatief en flexibele organisatie die jouw media wensen verwezenlijken. ...
Morteks Morteks 4 km Reclamebureau te Zutphen. Drukkerij en het maken van promotiematerialen, reclameborde...
Comencis - Full Service Reclamebureau Comencis - Full Service Reclamebureau 4 km Goede hulp op afstand, zelf als je geen klant bent! Top!
Avancé Communicatie Avancé Communicatie 4 km Mijn ervaringen met Avancé Communicatie zijn zeer positief. Ze zijn heel erg creatief...
Recensies
Hét bedrijf in Zutphen en omgeving als je wat nodig hebt qua reclame, promotie of je website. Ze hebben altijd goed advies, nemen de tijd en de producten zien er goed uit. We hebben vlaggen, visitekaartjes, onze website en nog veel meer door de jongens laten maken. Zeer tevreden dus!
Aanpakkers en doorduwers met een creatief brein. Zo zou ik Lutim willen omschrijven. Het bedrijf straalt aan alle kanten frisheid uit en je merkt dat ze weten wat ze willen. Het team denkt graag met je mee om uiteindelijk tot een creatieve oplossing te komen en op die manier komt er een out-of-the-box-idee uit dat goed uit te voeren is, onder goede begeleiding. Van A tot Z.
Lutim heeft ons nu al meerdere malen goed geholpen met onze reclame uitingen dmv beeldmateriaal, video’s, en posters. Ze denken goed met je mee en komen met mooie creatieve ideeën. Ze luisteren goed naar je wensen en voeren dit goed uit. Met 1 woord TOP
Lutim is een heel goed reclamebureau, dat luistert naar je wensen en niet stopt voordat je helemaal tevreden bent. Wij zijn erg blij met onze nieuwe huisstijl.
Lutim is in staat om precies dat gene te ontwerpen waar je naar op zoek bent. Creatief en inventief, waarbij je geïnformeerd wordt over de verschillende mogelijkheden! Wat een aanwinst.
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Goede communicatie. Deze mensen hebben maar een paar woorden nodig en snappen wat ik in mijn hoofd heb zitten. Lutim heeft mijn volledige communicatie onder de loep genomen en daarin advies gegeven. Daar had ik helemaal niet om gevraagd maar ben erg dankbaar dat dit is gebeurd. Ik heb nu 1 partner die alles voor ons regelt.
dit bedrijf heeft voor ons een nieuwe huisstijl gemaakt, ze leveren uitstekend werk, ze denken graag mee en zijn erg betrokken. het gaat ze vooral om dat jij tevreden bent. dat zie je weinig tegenwoordig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid