facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lute Restaurant

"In De Kruidfabriek kan je op vrijdag- en zaterdagavond lekker komen eten.Daarnaast organiseren we graag samen met u, op alle dagen van de week, een vergadering, feest, mooi diner of lunch voor een grotere groep, een presentatie of liefdevolle bruiloft. Kortom alles waarvoor je met meerdere mensen samen wilt zijn.Voor groepen van 10 tot 300 gasten.Peter & Marieke Lute"
Adres: De Oude Molen 5, 1184VW Amstelveen
Telefoonnummer: +31 20 472 24 62
Stad: Amstelveen
Route: De Oude Molen 5
Postcode: 1184VW


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 18:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Peter Lute, Lute restaurant Amsterdam, ON5th by Lute, De Kruidfabriek, Kruitfabriek restaurant, GREEN Lute, Kruitfabriek Muiden, Buskruitfabriek Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Souvenirs de France Souvenirs de France 2 km Top producten, en echt een super boter. Het is echt moeilijk om vegetarisch te worden...
Bistro Nice Bistro Nice 4 km Gezellig restaurant met goede service. Heerlijk eten én goede wijn. De huiswijn is le...
Recensies
Heerlijk gegeten, leuke ambiance. Uitzicht op de arena. Ook met zwangere werd goed rekening gehouden. Foto van shared voorafje, verder keus uit vlees foto vis en vegetarisch met frietjes. Vond het wel een beetje prijzig 39,95 , 5 euro minder vind ik een betere prijs
Afgelopen zaterdag hier weer gegeten na de corona sluiting. 5 gangen menu was weer geweldig. Goede wijn en top bediening! Wij zullen zeker weer terug keren!
Heerlijke avond gehad! Mooi gestyled restaurant met veel parkeergelegenheid. Prachtige wijnen bij de gerechten laten matchen. Bij mooi weer is er ook mooi terras. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooi opgemaakte gerechten van verse producten. Alles smaakte lekker, zeker de kabeljauw viel erg in de smaak. Wij kozen voor 4 gangen a la cart met heerlijk bijpassende wijnen. Conclusie: uistekende keuken en bediening. Een minpunt, we hadden een tafel voor 3 personen, 2 op de halfronde bank met de kijkrichting naar de zaal en 1 op de stoel die uitkeek naar de hoek met een paar lelijke niet afgewerkte, afgedopte verwarmingspijpen. Als daar een mooie plant voor wordt neergezet, zou het al een veel beter aanblik hebben.
Kerstavond, 24 december, dus een kerstmenu en geen a la carte waar wij van op de hoogte waren. Wijn: geen één zoete witte wijn van alle wijnen in zo een restaurant. Maar dat je überhaupt geen zoete witte wijn kunt krijgen stond ik van te kijken. Het 2e gerecht, kabeljauwfilet, was behoorlijk zout. Te zout en kreeg het daarom niet weg. Ook niet met mijn zoete witte wijn. Oh wacht... De ossenhaas, was écht ontzettend lekker, maar wel zonder groente én met ganzenlever. Al met al vonden wij beide de gerechten niet echt bijzonder. Elk jaar gaan wij op ons trouwdag naar een restaurant met een ster, maar dit keer was het minder qua smaakverrassing/het minst tot zover. Wij vonden de amuse nog het lekkerst....én het dessert. Tussendoor werd er ook niet gevraagd of wij nog iets wenste te drinken. Wellicht te druk met serveren. Het personeel was oké, maar niet echt hartelijk/enthousiast. Ondanks dat wij aan de telefoon hadden aangegeven heel graag een leuk/gezellig plekje te waarderen omdat het niet alleen Kerstavond is, maar ook onze trouwdag, zaten wij in een hoekje op een bankje en stoel. Achter mijn man stond schuin naast hem een tafel met glazen erop en wat bestek ??, lekkere plek. Mijn man zat naar een muur te kijken... Tja.. Uiteraard naar mij maar als ik om mij heen keek waren er veel betere plaatsen. Gelukkig hadden wij er niet minder meer lol om. Kerstavond wisselde muziek van Band Aid tot hard rock achtige grundge. Best apart, verder geen 'last' van gehad, puur waarneming. Wij hebben 2 uur en 45 minuten over een 6 gangen menu gedaan. Dat is vrij snel, maar ook dat heeft dat de pret niet mogen drukken. Ik was nog wezen kijken in de keuken welke je gewoon kon zien. Alleen maar leuk. Ik kan niet anders zeggen, dan dat het brandschoon was!! Echt keurig gewoon! Open en ruim. Top! Daarnaast een mooie locatie, mag ook gezegd worden. Wat wel attent was en door ons gewaardeerd, is dat er schaaltje bij het dessert kwam met in chocolade letters geschreven "Hartelijk gefeliciteerd". Alleen werd er tijdens het serveren gezegd "ik weet niet voor wie dit is.." daar ging het charmante... Al met al leuk, maar niet bijzonder. Wij zullen dit niet snel aanraden in onze omgeving. 1e keer hier een lunch gehad en dit keer diner. Het is goed geweest zo.
goed concept voorafgaande aan een concert met een shared vooraf en daarna keuze uit 3 verschillende hoofdgerechten. Aangenaam verrast door de kwaliteit. Een aanrader.
Fantastisch vegetarisch valentijnsdiner afgehaald gisteren. Zelf opgemaakt en bereid adhv de filmpjes. Echt heel erg simpel. We hebben zalig gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Peter Lute en team!
Geweldige avond gehad met vriendelijk personeel dat je welkom laat voelen. De tomatenthee was een grote verassing door hoe het geserveerd werd en ook door de smaak naar mijn mening het hoogtepunt van het diner. Venkel met yuzu en hoisin was een geweldige combi en een smaakbeleving an zich. Wij hadden als toetje de vlierbloesem met basilicumijs en mango. Geen betere manier om het diner af te sluiten. De nieuwe Verdejo huiswijn is daarbij zeer smaakvol. Wij hebben heerlijk gegeten bij jullie en willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de goede zorg. Tot de volgende keer!
Heerlijk gegeten van het proeverijmenu met o.a. heerlijke truffelrisotto. Het was genieten met heerlijke wijn. Jammer dat het restaurant omgebouwd wordt tot een evenementenlocatie, maar daar zal men ook weer iets speciaals van maken. Bedankt team Kruidfabriek en tot ziens op de Zuidas!
Toplocatie, met de sloep bereikbaar en natuurlijk met de meest geweldige, verrassende hapjes van Peter Lute!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid